Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Εκτός ψηφοδελτίου ΚΙΝ.ΑΛ. ο Θέμης Ανθρακίδης

Το ΚΙΝ.ΑΛ. ήταν από τα πρώτα κόμματα που ανακοίνωσε την πλήρη σύνθεση του ψηφοδελτίου του στο ν. Κιλκίς, ήδη από τον περασμένο Δεκέμβριο. Και ενώ ο αρχικός σχεδιασμός περιελάμβανε 4 άντρες (Αναστασιάδη Γιώργο, Ανθρακίδη Θέμη, Παραστατίδη Στέφανο, Φραγγίδη Γιώργο) και 1 γυναίκα (Στεφανίδου Αλεξάνδρα), το σχέδιο νόμου που υπερψηφίστηκε από τη Βουλή περί ποσόστωσης 40% στη συμμετοχή γυναικών στα ψηφοδέλτια, ήτοι η ανάγκη εύρεσης δεύτερης γυναικείας υποψηφιότητας, άλλαξε τα πράγματα για έναν εκ των ανδρών καθώς θα έπρεπε να «κοπεί». 

Ο «άτυχος» της περίπτωσης ήταν τελικά ο πρ. Διευθυντής του Νοσοκομείου Κιλκίς και Γενικός Γραμματέας του Δήμου Παιονίας Θέμης Ανθρακίδης, ο οποίος μάλιστα παραιτήθηκε από τη εν λόγω θέση πριν από μήνες, λόγω της αρχικής ανακοινωθείσας καθόδου του στις βουλευτικές εκλογές.

Τη θέση του καταλαμβάνει μετά από έγκριση της Επιτροπής Ψηφοδελτίων του κόμματος, η Μπαντρά Καλλιρόη από τις Μουριές.

Εάν δεν υπάρξει καμία νεότερη αλλαγή, οι υποψήφιοι του ΚΙΝΑΛ στο ν. Κιλκίς θα είναι οι εξής:

Αναστασιάδης Γιώργος

Μπαντρά Καλλιρόη

Παραστατίδης Στέφανος

Στεφανίδου Αλεξάνδρα

Φραγγίδης Γιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.