Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Αγαθόπουλος: "Επικοινωνήστε και υπερασπιστείτε την προσωπική σας άποψη"

Δελτίο τύπου συνδυασμού "ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ - Ο Δήμος στα χέρια του πολίτη"
Έπειτα από την εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαΐου, ο συνδυασμός μας συνεδρίασε με θέμα τον απολογισμό των αποτελεσμάτων αλλά και τις αποφάσεις της επόμενης ημέρας.


Η παράταξη μας έχει ως στόχο να παραμείνει ενεργή, να δυναμώσει και να παίξει καθοριστικό ρόλο στα δρώμενα του Δήμου καθώς και στο Δημοτικό Συμβούλιο. Θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε να δημιουργηθούν οι απαραίτητες συγκλίσεις με βάση τη νέα πραγματικότητα του Νόμου "Κλεισθένη" για το καλό του τόπου μας. 

Οι συγκλίσεις που επιθυμούμε θέλουμε να έχουν ένα δημοκρατικό και κοινωνικό πρόσημο. Θα είμαστε λοιπόν σύμφωνοι σε οτιδήποτε αφορά τη βελτίωση της ζωής των πολιτών και ειδικά των ευπαθών ομάδων αλλά και την ανάπτυξη της περιοχής με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Επειδή, λοιπόν, όπως έχουμε αποδείξει και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου είμαστε ένας νέος και διαφορετικός συνδυασμός που λειτουργεί σεβόμενος τις δημοκρατικές διαδικασίες και τις διαφορετικές απόψεις, αποφασίσαμε ομόφωνα πως στην εκλογική αναμέτρηση της δεύτερης Κυριακής ο καθένας από εμάς έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί και να εκφράσει δημόσια την επιλογή του.

Καλούμε λοιπόν τα μέλη, τους φίλους και τους ψηφοφόρους του συνδυασμού "ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ - Ο Δήμος στα χέρια του πολίτη" να επικοινωνήσουν την όποια προσωπική τους άποψη ελεύθερα, υπέρ της όποιας επιλογής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.