Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Σοβαρή επιλογή

Όλοι την ξέρουν με το μικρό της όνομα. Η Κατερίνα που είναι κοντά τους, η Κατερίνα που τρέχει χωρίς αναπαμό για τα προβλήματά τους δίνοντας άμεσες λύσεις, η γυναίκα που έχει βάλει σε τάξη ένα μέρος της καθημερινότητας των Κιλκισιωτών, εργαζόμενη καθημερινά μαζί με τα συνεργεία της υπηρεσίας καθαριότητας για να έχουμε μια πόλη καθαρή μαζί με τα χωριά. 

Η Κατερίνα Γιαννακούλα – Ζιούτα ανταποκρίθηκε στα καθήκοντά της ως Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης με πλήρη αφοσίωση στο αντικείμενό της, που σημειωτέον δεν είναι καθόλου εύκολο. 

Η καθαριότητα σε έναν αστικό χώρο δεν είναι κάτι στατικό. Περνούν τα απορριμματοφόρα, σκουπίζονται οι δρόμοι αλλά δεν περνά πολύ μεγάλο διάστημα που ξαναγεμίζουν οι κάδοι γιατί η πόλη έχει τους δικούς της ρυθμούς. ‘’Καθαρίζει’’ όμως η Κατερίνα και στον τομέα της καθαριότητας και στην ανακύκλωση! 

Και επειδή θέλουμε στη ζωή μας ανθρώπους αποτελεσματικούς και δουλευτάρηδες, να συμπληρώσουμε ότι η Κατερίνα Γιαννακούλα – Ζιούτα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το δημοτικό συνδυασμό ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ του Δημήτρη Κυριακίδη. 

Μια σοβαρή υποψηφιότητα που παντρεύει ήθος με ικανότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.