Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Ισχυρά τα μηνύματα νίκης για Π. Τονικίδη, από τα χωριά του Δήμου Κιλκίς

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς Παύλου Τονικίδη 
Το όραμά του για έναν ανθρώπινο και πιο φιλικό Δήμο, μοιράζεται με τους κατοίκους των οικισμών που επισκέπτεται καθημερινά στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας του στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Κιλκίς, ο υποψήφιος Δήμαρχος Παύλος Τονικίδης. Ήδη έχει επισκεφθεί πλήθος χωριών και έχει πραγματοποιήσει ομιλίες στο Σ.Σ. Μουριών, στο Πεδινό, στο Γαλλικό και στην Επτάλοφο. 

Συνοδευόμενος κάθε φορά από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, τους οποίους και συγχαίρει για την αξιοσύνη, το όραμα και τη διάθεση προσφοράς τους στα κοινά, ο επικεφαλής του Δήμου Αξιών γίνεται παντού δέκτης της αγάπης και της εμπιστοσύνης των δημοτών, αλλά ταυτόχρονα και της αγωνίας που νιώθουν όχι μόνο για το μέλλον της περιοχής τους, αλλά και του συνόλου του δήμου μας.

Οι κάτοικοι των οικισμών του μεταφέρουν την ανησυχία τους για την εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζει ο τόπος τους, παραπονούμενοι όχι μόνο για καθημερινά προβλήματα (π.χ. λάμπες, κάδοι, κ.α.), αλλά και για μείζονα θέματα που αφορούν στην δημόσια υγιεινή, την προστασία του περιβάλλοντος, την ανάγκη βελτίωσης της κοινωνικής, πολιτιστικής, αλλά και τουριστικής πολιτικής του Δήμου Κιλκίς, καθώς και την προσέλκυση επενδύσεων προκειμένου να δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας και να μην ερημώνονται οι περιοχές τους.

Από την πλευρά του ο κ. Τονικίδης αναφέρει με κάθε ευκαιρία, ότι η ασφάλεια, η στήριξη της καθημερινότητας και η βελτίωση της ποιότητας ζωής τους, είναι το πρώτο μέλημα του συνδυασμού «Δήμος ΑΞΙΩΝ» και των μελών του.

«Ήρθε η ώρα να αισθανθείτε επιτέλους περήφανοι για τον τόπο σας», τονίζει σε κάθε ομιλία του απευθυνόμενος στους συνδημότες του, και μιλώντας από καρδιάς προσθέτει, «η θετική σας διάθεση, η αγάπη με την οποία μας περιβάλλετε και το έκδηλο ενδιαφέρον σας για αλλαγή νοοτροπίας και προσώπων στα δημόσια πράγματα, μας γεμίζει με αισιοδοξία και ελπίδα για το νικηφόρο αποτέλεσμα. Μας δίνει τη δύναμη να διεκδικήσουμε το μέλλον που όλοι επιθυμούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.