Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Η Γεωργία Σάρα Μαυρίδου υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και τον Γιάννη Φαχουρίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Γιάννη Φαχουρίδη
Η Γεωργία Σάρα Μαυρίδου θα είναι υποψήφια με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς τον Γιάννη Φαχουρίδη. Η Γεωργία Σάρα Μαυρίδου είναι 25 ετών και κατάγεται από το Μεταλλικό.

Είναι Κοινωνική Λειτουργός, απόφοιτη του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του ΔΠΘ, με κατεύθυνση την Κοινωνική Εργασία. Σήμερα πραγματοποιεί Μεταπτυχιακό στο Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Κρήτης με κατεύθυνση: «Διαμεθοδικές Κοινωνικές Παρεμβάσεις σε μετακινούμενους πληθυσμούς».

Είναι μέλος του ΣΚΛΕ και του Σωματείου Ερευνητών και Εργαζομένων στην Έρευνα Ηρακλείου.

Στο παρελθόν διετέλεσε πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Φοιτητών Κοινωνικής Διοίκησης. Είναι μέλος του Γραφείου Περιοχής του ΣΠ Κρήτης της ΚΝΕ.

Η Γεωργία Σάρα Μαυρίδου είναι μία νέα κοπέλα, επιστήμονας, που συμβάλει με τη συμμετοχή της σε μία ακόμα μάχη, ώστε οι εργαζόμενοι, η νεολαία, οι λαϊκές οικογένειες να βγουν πιο δυνατές μετά τις εκλογές, με ισχυρό ΚΚΕ παντού, στην Ευρωβουλή και στην Τοπική Διοίκηση.

Η συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σηματοδοτεί ότι η νέα γενιά δεν ξεπουλιέται και δεν προσκυνά, δεν υποκύπτει. Ότι η νέα γενιά έχει ιδανικά και αγωνίζεται γι’ αυτά.

Η συμμετοχή της σηματοδοτεί ότι το ΚΚΕ και η «Λαϊκή Συσπείρωση» δεν θέλει τη νεολαία στη γωνιά, αλλά στη δράση, στο δρόμο του αγώνα, πρωταγωνιστή της ζωής της.

Η συμμετοχή της σηματοδοτεί ότι με ισχυρό ΚΚΕ η νεολαία μπορεί να στήσει το δικό της πραγματικό μέτωπο στην ακροδεξιά και το φασισμό, δυναμώνοντας την πάλη ενάντια στο σύστημα του τον γεννά.

H νεολαία να ψηφίσει ΚΚΕ στην Ευρωβουλή και «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δήμο και στην Περιφέρεια, για να δυναμώσει η μόνη προοδευτική δύναμη, η μόνη προοδευτική συμμαχία του λαού και της νεολαίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.