Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Μήνυμα νίκης έστειλε ο Σούλης Καζαντζίδης στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στο Κιλκίς


Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς Σούλη Καζαντζίδη
Σε μια μεγάλη συγκέντρωση ενώπιον πλήθους Κιλκισιωτών που τον υποδέχτηκαν με θέρμη, μίλησε την Δευτέρα 13 Μαΐου ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης, παραθέτοντας τα κύρια σημεία των προγραμματικών δεσμεύσεων του συνδυασμού ΚΙΛΚΙΣ - ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Η μεγάλη συγκέντρωση στη πόλη του Κιλκίς, που έστειλε μήνυμα νίκης ενόψει των εκλογών της 26ης Μαΐου, πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού, στη τελετή των οποίων χοροστάτησε ο π. Κωνσταντίνος Κουτρής.


Στην εκδήλωση, στην οποία ήταν παρόντα και τα μέλη του συνδυασμού, ο κ. Καζαντζίδης τόνισε ότι τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι το θάρρος των Ποντίων, το συναίσθημα των δασκάλων κι η υπερηφάνεια όλων των Κιλκισιωτών για το τόπο τους.

"Έμαθα κοντά στους μεγάλους αναμορφωτές του τόπου μας, τον Αλέξανδρο Αβραμίδη και τον Γιώργο Συμπιλίδη ότι πάνω από κόμματα και παρατάξεις είναι ο τόπος μας", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καζαντζίδης.

Αναφερόμενος στην απερχόμενη δημοτική αρχή τόνισε: "Κρατάμε όλα τα θετικά της, όμως αν σας αρέσει αυτό που ζούμε τότε μην ψηφίσετε εμένα αλλά αυτούς που αποτελούν τη συνέχεια της ίδιας κατάστασης".

Περιγράφοντας δε, τις βασικές προτεραιότητες του συνδυασμού του, ο κ. Καζαντζίδης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων,

-στην αξιοποίηση των προγραμμάτων χρηματοδότησης,

-στη διαρκή ενημέρωση των δημοτών για το που πάνε τα χρήματά του

-σε παρεμβάσεις για θέματα όπως το φυσικό αέριο, ο προαστικός, η αξιοποίηση του κτηρίου του ΤΕΙ με ίδρυση και άλλων τμημάτων, η επέκταση των στρατιωτικών εγκαταστάσεων, τα αδέσποτα κ.α.

-στην λειτουργικότητα της καθημερινότητας με την εμπέδωση της δημόσιας ασφάλειας, τη διαχείριση του δημόσιου χώρου και τις στοχευμένες παρεμβάσεις σε κάθε γειτονιά

-στη διάνοιξη της οδού Ελ. Βενιζέλου και σε νέες πεζοδρομήσεις

-στη λειτουργία τηλεφωνικού κέντρου για άμεση εξυπηρέτηση του δημότη έτσι ώστε το πρόβλημά του να καθίσταται πρόβλημα του δημάρχου

-στη λειτουργία των δημοτικών υπαλλήλων ως οικογένεια, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του δημότη

-στην ανάγκη εμπέδωσης του καθεστώτος διαφάνειας και καταπολέμησης της διαφθοράς.

Καταλήγοντας ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς υπογράμμισε με έμφαση ότι "οφείλουμε να απελευθερώσουμε τη δύναμη αυτής της πόλης" για να εισπράξει έτσι τα πιο ενθουσιώδη χειροκροτήματα των συγκεντρωμένων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.