Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019

Συμμετοχή του ΚΔΑΠ Kinesis for kids στο 3ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού Νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for kids
O Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς διοργάνωσε την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 το 3ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού του Νομού Κιλκίς. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς και συμμετείχαν σε αυτή μαθητές από όλο το Νομό. 

Οι μαθητές αγωνίστηκαν σε 7 διαφορετικά τουρνουά, ανάλογα με την τάξη στην οποία φοιτούν. Οι τρεις πρώτοι κάθε ομάδας βραβεύτηκαν με μετάλλια, ενώ στους νικητές δόθηκε από ένα κύπελλο.

Στο Πρωτάθλημα αυτό τίμησαν με τη συμμετοχή τους και παιδιά που εκπαιδεύονται στο στρατηγικό αυτό άθλημα στις δομές μας, ΚΔΑΠ Kinesis for kids και Kinesis for juniors. Συγκεκριμένα, στο Πρωτάθλημα συμμετείχαν οι Κοκκινίδου Αλεξία, Παπαθεοδώρου Σταύρος, Κουζουκίδης Ιωάννης, Δανηιλίδου Αρετή, Παπαθεοδώρου Δημήτριος και Αρουτιουνωβ Σαρκίς. Από αυτούς οι Κοκκινίδου Αλεξία και Παπαθεοδώρου Δημήτριος διακρίθηκαν στην πρώτη θέση στις ομάδες που διαγωνίστηκαν.

Θα θέλαμε να απευθύνουμε πολλά συγχαρητήρια στο Σκακιστικό Όμιλο Κιλκίς για την άψογη διοργάνωση του τουρνουά, καθώς και σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν σε αυτό, ιδιαίτερα σε αυτά που εκπροσώπησαν επάξια τις δομές μας και διακρίθηκαν στις πρώτες θέσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου