Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Η ΚουΠα Κιλκίς έκοψε τη βασιλόπιτά της

Δελτίο τύπου ΚουΠα Κιλκίς
Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στις 20:30, αμέσως μετά το νικηφόρο παιχνίδι της αντρικής ομάδας της ΚΟυΠα Κιλκίς επί των Ατρομήτων Νέας Σάντας, όλη η ομάδα σύσσωμη, παίκτες, προπονητικό team και διοίκηση, έκοψε τη βασιλόπιτα της χρονιάς στο νεόκτιστο πάνω όροφο του Vabene Café & Dishes. 


Τυχερός της βραδιάς ο Χρήστος Ηλιάδης, γενικός αρχηγός του ανδρικού τμήματος αλλά και συνιδιοκτήτης του καταστήματος, o οποίος δεξιώθηκε την ομάδα σε ένα πλούσιο από κάθε άποψη δείπνο. 

Σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον, παίκτες προπονητές και ιδιοκτήτες αντάλλαξαν ευχές για μια ποιοτικότερη νέα χρονιά, και υποσχέθηκαν να κάνουν ένα βήμα περισσότερο σε σχέση με την περσινή πρώτη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της β’ κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΜ. 

Θερμές ευχαριστίες και στο κατάστημα αθλητικών ειδών STEP SPORT για τη δωροεπιταγή στον τυχερό της βασιλόπιτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.