Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Με το δημοτικό συνδυασμό του Δημήτρη Κυριακίδη και η Σοφία Καπαλτσίδου

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη
Η αγάπη της για τον τόπο και η πίστη ότι οι άνθρωποι είναι αυτοί που έχουν τη δύναμη να ορίζουν το παρόν και το μέλλον του θεμελιώνοντας φιλοπρόοδες πολιτικές που απορρέουν από τις αξίες τους οδήγησαν τη Σοφία Καπαλτσίδου στην απόφαση να συμπαραταχθεί με τον υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη. 

Η Σοφία Καπαλτσίδου θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος και θα συνεισφέρει με την πληθωρική της παρουσία στη μεγαλύτερη δυναμική του δημοτικού συνδυασμού και στην επικράτηση των ιδεών του για ένα διαφορετικό μοντέλο διοίκησης στο Δήμο Κιλκίς που δίνει βαρύτητα στον άνθρωπο, στη συμμετοχή, στη δημιουργικότητα.

Η Σοφία Καπαλτσίδου εργάζεται ως νοσοκόμα εδώ και τριάντα χρόνια στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς. Έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της για την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου στα επείγοντα εξωτερικά ιατρεία, στα τακτικά ιατρεία και σήμερα εργάζεται στην υπηρεσία του αξονικού τομογράφου. 

Παράλληλα με την εργασία της δραστηριοποιήθηκε στην αυτοδιοίκηση, στην πολιτική και στο συνδικαλισμό. Υπήρξε Πρόεδρος της Κοινότητας Κοιλαδίου, από όπου και κατάγεται, και δημοτική σύμβουλος Κρουσσών την περίοδο 2002 – 2006. 

Διετέλεσε επίσης Πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης ΝΔ Δήμου Κρουσσών, Τομεάρχης της ΝΟΔΕ ΝΔ ως υπεύθυνη γυναικείων θεμάτων ενώ αυτό το διάστημα ενεργοποιείται στο συνδικαλισμό ως Αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς. 

Είναι παντρεμένη με το Σάββα Κάρκαλη και έχουν αποκτήσει ένα γιο το Βασίλη και μια κόρη την Κωνσταντίνα. Φανατική υποστηρίκτρια της δια βίου μάθησης η Σοφία Καπαλτσίδου φοιτά στο Εσπερινό Λύκειο Κιλκίς με στόχο την αναβάθμιση των εκπαιδευτικών της προσόντων και επόμενο βήμα την πανεπιστημιακή σχολή της ψυχολογίας.

Ζει με την οικογένειά της στο Κοιλάδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.