Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ του Κετικίδη Τριαντάφυλλου

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ 
Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς 
Δημήτρης Β. Τσαντάκης
Ο Τριαντάφυλλος Κετικίδης, ένας άνθρωπος έμπειρος κι ενεργός στα κοινά, με τη σοβαρότητα και εντιμότητα που τον διακρίνει, ενισχύει από σήμερα την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη.

Με καταγωγή από το Σεβαστό ο Τριαντάφυλλος Κετικίδης, πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός, ζει με τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά στο Κιλκίς. Διατηρεί επί 25 συναπτά έτη Τεχνικό Γραφείο Μελετών στην πόλη του Κιλκίς. Η μεγάλη επαγγελματική εμπειρία του σε τεχνικά ζητήματα και η πορεία του στην αυτοδιοίκηση, τον καθιστά έναν συνδετικό κρίκο μεταξύ των αναγκών του πολίτη και τον τρόπο ικανοποίησής τους.

Έχει διατελέσει Ειδικός Σύμβουλος και Επιστημονικός Συνεργάτης στο Δήμο Γαλλικού την περίοδο 2002 – 2006 και στο Δήμο Κρουσσών τα έτη 2006 – 2010. Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές κατέβηκε στον πολιτικό στίβο μάχης με πολύ καλά αποτελέσματα. 

Ο Τριαντάφυλλος Κετικίδης, ένας τεχνοκράτης και αξιοπρεπής επαγγελματίας με επιστημονική κατάρτιση αποτελεί μια σίγουρη επιλογή στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του Κιλκίς και των χωριών μας.

Αυτός ο καλλιεργημένος, σοβαρός άνθρωπος, με ειλικρίνεια κι αισιοδοξία εντάσσεται κι ενισχύει από σήμερα την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη. 

Σχεδιάζουμε και γνωρίζουμε ότι τα καταφέρνουμε να οδηγούμε μπροστά την κοινωνία μας με έμπειρους επαγγελματικά κι άφθαρτους πολιτικά ανθρώπους του τόπου μας. Θα αποδείξουμε ότι μπορούμε να φέρουμε χαμόγελα στις πλατείες και στις γειτονιές μας, σ' έναν σύγχρονο και φιλικό Δήμο Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.