Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (22/2/2019)

Δεν τα κατάφερε ο Αλέξανδρος
Την ήττα γνώρισε ο Αλέξανδρος Κιλκίς με σκορ 2-0 από τον περσινό πρωταθλητή του ομίλου Απόλλων Παραλιμνίου, μη καταφέρνοντας να πάρει κάτι θετικό και χρήσιμο για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Αθανασίου στο 9’ και 80’ είπε όχι στις απειλές παραβίασης της εστίας του κάτι όμως που δεν κατάφερε στο 33’ όπου δέχτηκε σουτ μέσα από την περιοχή και το 81’ κεφάλια μετά από απόκρουση εκτέλεσης corner. Στο 75’ ο Καραγιάννης είχε καλή προσπάθεια απειλής από ομαδική ανάπτυξη την οποία μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.

Επόμενο παιχνίδι για τον Αλέξανδρο την ερχόμενη Κυριακή με την ΑΕ Καλαμπακίου στις 15:00 μμ . Ένα παιχνίδι που θα καθορίσει πολλά για την συνέχεια του πρωταθλήματος. 

Σύνθεση : Αθανασίου, Καραγιάννης, Βασιλειάδης, Τσαταλμπασίδης, Κώτσιας(Ευστρατιάδης), Καραγιάννης, Βόσδου, Αηδονίδης(65’ Παπαδόπουλος), Φουρτζίου(60’ Τζεβελέκης), Σαλπιγγίδης(46’ Σερταρίδης), Προβατίδης, Αγαθαγγελίδης.

Μία από τις ποιοτικές διακρίσεις της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς , αποτελεί η ένταξη της στις «Χρυσές» Ακαδημίες του ΟΠΑΠ

Η διάκριση είναι αποτέλεσμα αξιολόγησης ποιοτικών κριτηρίων που αφορούν την αρτιότητα των γηπεδικών εγκαταστάσεων, την επιστημονική κατάρτιση του προπονητικού προσωπικού, την οργάνωση κ.ά.

Οι μικροί αθλητές απολαμβάνουν κάποια «προνόμια» που σχετίζονται με τις παροχές ψυχαγωγίας και διαπαιδαγώγησης τους. Μία από αυτές είναι το καθιερωμένο πλέον Ετήσιο Φεστιβάλ το οποίο φέτος θα γίνει την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 στο Καυταντζόγλειο. 

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς θα συμμετάσχει στο Φεστιβάλ των Αθλητικών Ακαδημιών της ΟΠΑΠ ΑΕ για 4η συνεχόμενη χρονιά.

Το Φεστιβάλ θα αποτελέσει μία μεγάλη γιορτή, μέσω της οποίας παιδιά, γονείς και προπονητές θα έχουν την δυνατότητα να ζήσουν τη χαρά του παιχνιδιού, και να συμμετέχουν σε πολύ ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που αντανακλούν στις αξίες και τα ιδανικά του αθλητισμού. 

Οι δραστηριότητες, ποδοσφαιρικές ή μη, θα είναι συναφείς με τις αξίες του Ευ αγωνίζεσθε, της Ομαδικότητας, του Σεβασμού και της Αφοσίωσης.

Ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία και τις αξίες που πρεσβεύει το πρόγραμμα των Αθλητικών Ακαδημιών του ΟΠΑΠ, κάθε Φεστιβάλ θα συνεχίσει να προσφέρει μία αφορμή να γιορτάσουμε τον αθλητισμό και να δείξουμε στα παιδιά μας με έναν εξόχως αποτελεσματικό τρόπο πως μέσα από το παιχνίδι, μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. 

Παράλληλα, οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν την όλη εκδήλωση μέσα από τα μάτια των παιδιών τους, ενώ θα τους δοθεί και η ευκαιρία να λάβουν μέρος σε δράσεις, ειδικά σχεδιασμένες για αυτούς. Στόχος του ΟΠΑΠ είναι όλες οι Ακαδημίες του προγράμματος να μοιραστούν τη μοναδική αυτή εμπειρία που θα προσφέρουν τα Φεστιβάλ.

Με νίκες και καλές εμφανίσεις συνέχισε ο Αλέξανδρος στην 8η αγωνιστική του Παιδικού Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κιλκίς

Στο Δημοτικό Στάδιο Αξιούπολης διεξήχθη η 8η αγωνιστική του Παιδικού Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κιλκίς, την περασμένη Κυριακή 17 Φεβρουαρίου.

Η Ακαδημία του Αλέξανδρου Κιλκίς συμμετείχε με 4 τμήματα:

Στην κατηγορία Κ 12 το Τμήμα «Ίντερ» συνέχισε την νικηφόρα πορεία με την Ακαδημία του Ατέρμονα με σκορ 4-1 και συνδύασε παράλληλα καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Στην κατηγορία Κ 12 το Τμήμα «Ατλέτικο» νίκησε την αντίστοιχη ομάδα του Απόλλωνα Ευρωπού με σκορ 5-3. Στο φιλικό αυτό παιχνίδι οι μικροί αθλητές του Αλέξανδρου έβγαλαν θετικά στοιχεία στο παιχνίδι τους.

Η σειρά των αγώνων ολοκληρώθηκε με τα παιχνίδια στην κατηγορία Κ 10 και Κ 8 όπου τα Τμήματα «Μάντσετσερ» και «Παρί» πέτυχαν νίκες και καλές εμφανίσεις με τις Ακαδημίες της Γουμένισσας και της Αξιούπολης αντίστοιχα.

Με ισοπαλία συνέχισε η Κ 12 του Αλέξανδρου στην ΕΠΣ Μακεδονίας
Ισόπαλη με σκορ 2 – 2 έληξε το παιχνίδι του Τμήματος «Ίντερ» στην Κατηγορία Κ 12 του Πρωταθλήματος της ΕΠΣΜ, με αντίπαλο την Ακαδημία «Pro». Το παιχνίδι που διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο «Λέοντες», ήταν αμφίρροπο σε όλη τη διάρκε4ι του μες τις δύο ομάδες να δείχνουν διάθεση για ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Επόμενο παιχνίδι για την κατηγορία Κ 12 είναι το προσεχές Σάββατο 23/2 στις 13:00 στο Αθλητικό Κέντρο «Ντίνος Κούης» με την ομώνυμη Ακαδημία, ενώ η Κ 14 συνεχίζει με ρεπό.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ … κοντά στα παιδιά της…
Δύο προπονητικές μονάδες περιελάμβανε το πρόγραμμα λειτουργίας του Προπονητικού Κέντρου του ΠΑΟΚ Νομού Κιλκίς αυτό το Σαββατοκύριακο. Συγκεκριμένα οι προπονητές του ΠΑΟΚ κ.κ. Γιάννης Αβραμίδης και Αλίκης Θεοδωρίδη είχαν την ευκαιρία να προπονήσουν τα επίλεκτα παιδιά γεννηθέντα το 2007 και 2008 και να δουν από κοντά τη πρόοδο και βελτίωση τους. 

Οι προπονήσεις πραγματοποιήθηκαν στο Αθλητικό Κέντρο του Αλέξανδρου ενώ το προσεχές Σάββατο 23/2 έχει προγραμματιστεί το Τουρνουά όπου στα Αθλητικά Κέντρα Λέοντες και Μακεδονικού θα συμμετάσχουν οι κατηγορίες 2006 και 2007, αντίστοιχα.

Νέα ισοπαλία για τις Ελπίδες
Ισόπαλος με σκορ 1-1 έληξε ο αγώνας της Β΄ Ομάδας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς, στο Καμπάνη με την τοπική Δόξα στο Πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και είχε φάσεις και για τις δυο ομάδες σε όλη τη διάρκειά του, με την ομάδα των Ελπίδων να προσπαθεί να αυξήσει το ρυθμό του παιχνιδιού. Στο 2’ ο Δημητριάδης απείλησε με σουτ ενώ στο 24’ & 44’ ο πολύ καλός Μουχτάρης είπε όχι σε παραβίαση εστίας σε τε τα τετ και εκτέλεση φάουλ. Στο 76’ η γηπεδούχος έκανε το 1-0 με κεφαλιά μετά από εκτέλεση corner. 

Η ομάδα των Ελπίδων όμως έδειξε για ακόμη ένα παιχνίδι, που βρίσκεται πίσω στο σκορ, χαρακτήρα και αντέδρασε γρήγορα, σημειώνοντας τέρμα στην επόμενη επίθεση της στο 77’με ανάποδο ψαλίδι του Μαχμουτάι. Μελανό σημείο ο τραυματισμός του Τσαχουρίδη στον έσω πλάγιο με αποτέλεσμα να απουσιάσει στα επόμενα 2-3 παιχνίδια.

Επόμενο παιχνίδι των Ελπίδων το Ερχόμενο Σάββατο στην Ευκαρπία με τον πρωτοπόρο Ηρακλή Αργυρούπολης.

Σύνθεση: Μουχτάρης, Αλμπανίδης (56’ Νικολαΐδης), Μαργαριτόπουλος, Τσαχουρίδης, Πολυχρόνου, Μαχμουτάι, Κωνσταντινίδης, Τζιάνας, Δημητριάδης (83’ Ζάλτος), Μπούνζτρα (75’ Ρεμπετσιώτης), Ζαφειρόπουλος β(66’ Κατσάρας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.