Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Παναγιώτης Γαβριηλίδης: Είμαι υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς

Υπογράφει ο Παναγιώτης Γαβριηλίδης
Υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς 
Αγαπητοί φίλοι και φίλες, 
Είμαι πατέρας 2 παιδιών παντρεμένος με την Ελπίδα Μιχαηλίδου (του Αχιλλέα) από το Χωρύγι. Γεννήθηκα το 1976 και πέρασα τα παιδικά μου χρόνια στην Κοκκινιά Κιλκίς όπου είμαι περήφανος διότι για 5 χρόνια υπήρξα πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κοκκινιάς και με την στήριξη των συγχωριανών μου καταφέραμε να κάνουμε "θαύματα" χωρίς οικονομική ενίσχυση. 

Από το 1993 μένω μέσα στην πόλη του Κιλκίς οπού είχα την ευκαιρία να δουλέψω ως ηλεκτρολόγος και να ασχοληθώ με την ύδρευση σχεδόν όλου του νομού φτιάχνοντας ηλεκτρολογικούς πίνακες για τα υδραγωγεία, έτσι γνώρισα και αγάπησα κάθε γωνιά του νομού μας μαθαίνοντας ένα ένα τα χωριά και τους κατοίκους τους. Τα τελευταία 19 χρόνια εργάζομαι στην τεχνική υποστήριξη μεγάλης εταιρίας ανελκυστήρων του Κιλκίς.

Ως ενεργός πολίτης αυτού του τόπου δεν θα μπορούσα να λείπω και εγώ από το «Συμμετέχω, ο Δήμος Κιλκίς στα χέρια του Πολίτη» καθώς αυτό είναι που με αντιπροσωπεύει ώστε μέσα από δημοκρατικές ενέργειες να μπορέσουμε να πάμε τον Δήμο μας πιο υψηλά πρώτα στα δικά μας μάτια, στα μάτια των παιδιών μας και στην συνέχεια γιατί ΟΧΙ όλης της Ελλάδος. 

Ο Δημήτρης (Τάκης) Αγαθόπουλος είναι ο άνθρωπος που εκλέξαμε και πιστεύουμε ότι θα πάει μπροστά το όραμα μας όπως ανακοινώθηκε δημόσια. Καλώ και εγώ κάθε πολίτη του Δήμου μας να στηρίξει αυτήν την προσπάθειά μας και να συμμετέχει ενεργά και αυτός/η στις όποιες αποφάσεις παίρνονται για αυτόν, ΜΕ αυτόν!

Πιστεύω ότι αυτός ο τόπος αλλά περισσότερο οι ζωές μας σε αυτόν, αξίζουν την συνεχόμενη προσπάθειά μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.