Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Έψαλλαν τα Κάλαντα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στο Δήμαρχο Παιονίας

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, την Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Χρήστος Γκουντενούδης δέχθηκε στο γραφείο του αντιπροσώπους από την 33η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία, από την χορωδία του Συλλόγου «Άξιον Εστί» Αξιούπολης, από τον Σύλλογο Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων «Οι Ακρίτες», από τον Σύλλογο Ποντοηράκλειας, από την Φιλαρμονική του Δήμου καθώς και από την χορωδία του ΚΑΠΗ Γουμένισσας, οι οποίοι με την συνοδεία παραδοσιακών μουσικών οργάνων έψαλλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Από νωρίς το πρωί το Δημαρχείο Παιονίας πλημμύρισε με τις μελωδίες των μικρών παιδιών όπου τραγούδησαν τα κάλαντα στον κ. Γκουντενούδη, στους αιρετούς και στους εργαζομένους του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Παιονίας τους ευχαρίστησε θερμά και με την σειρά του ευχήθηκε σε όλους τους δημότες μας καλές γιορτές και ο νέος χρόνος να χαρίσει υγεία, ελπίδα, πολλά φωτεινά χαμόγελα και ο Δήμος μας να είναι πρωτοπόρος στις εξελίξεις. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.