Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Στο Δημοτικό Συνδυασμό του Δημήτρη Κυριακίδη και η Βάγια Θρήσκου

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη
Μια ακόμη νεαρή και εξίσου δραστήρια συνδημότισσά μας, η Βάγια Θρήσκου από το Ίσωμα, συμπορεύεται με τις αρχές και αξίες του Δημοτικού Συνδυασμού του υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη και θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος για να πάμε μπροστά το Κιλκίς και τα χωριά μας.

Η Βάγια Θρήσκου είναι πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικών Δομικών Έργων του ΤΕΙ Σερρών ενώ συνεχίζει τις σπουδές της, σε μεταπτυχιακό επίπεδο, με γνωστικό αντικείμενο τις επεμβάσεις σε υφιστάμενα κτήρια και στα αστικά σύνολα.

Εργάζεται στην εταιρία ανελκυστήρων KLEEMANN ενώ από το 2011 είναι συνεργάτιδα της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής Ελλάδας.

Παράλληλα είναι Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου ''Καπετάν Ράμναλης'' Ισώματος.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης καλωσορίζει τη Βάγια Θρήσκου στη δημοτική παράταξη που με μια πλειάδα στελεχών θα δώσουν αποφασιστικά τον καλό αγώνα για το Δήμο που μας αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.