Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Πέτρος Παπαϊορδάνου, Βαίτσα Πολυζωίδου και Γιάννης Ισαακίδης, οι νέοι υποψήφιοι σύμβουλοι με το Συνδυασμό του Σούλη

Δελτίο τύπου υποψηφίου δημάρχου Κιλκίς, Αναστάσιου (Σούλη) Καζαντζίδη
Μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο η Δημοτική Ομάδα ΚΙΛΚΙΣ - ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ του υποψηφίου δημάρχου Κιλκίς, Αναστάσιου (Σούλη) Καζαντζίδη, αυξάνοντας ταυτόχρονα την ήδη μεγάλη απήχησή της στη τοπική μας κοινωνία!
Έτσι, μετά τις αρχικές υποψηφιότητες που ήδη ανακοίνωσε ο κ. Καζαντζίδης, πρόσφατα εντάχθηκαν στην Ομάδα, ο οικονομικός σύμβουλος Πέτρος Παπαϊορδάνου, η ψυχίατρος Βαϊτσα Πολυζωίδου και ο συνδικαλιστής του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς Γιάννης Ισαακίδης.
Ήδη τα νέα και τα παλαιότερα στελέχη μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Κιλκίς πυκνώνουν τις επαφές τους με τους δημότες πραγματοποιώντας επισκέψεις σε χώρους εργασίας, συναθροίσεων, ψυχαγωγίας κλπ, τόσο στη πόλη του Κιλκίς όσο και σε οικισμούς.

Χαρακτηριστικό όλων αυτών των επαφών είναι ότι το μήνυμα για αλλαγή σελίδας στη διοίκηση του δήμου με προοπτική ανάπτυξης, καθώς και της ισχυρής και αποτελεσματικής παρέμβασης του Σούλη Καζαντζίδη στα κέντρα των αποφάσεων, βρίσκει τεράστια ανταπόκριση.

Κάθε μέρα ολοένα και περισσότεροι Κιλκισιώτες συνειδητοποιούν ότι παρεμβάσεις για το Φυσικό Αέριο, τον Προαστιακό, την ανάπτυξη του ΤΕΙ και την μετατροπή του σε μια μοναδική ART SCHOOL στην Ελλάδα, την ολοκλήρωση του Περιφερειακού και όλων των έργων υποδομής, καθώς και κάτι που μόνο η παράταξη ΚΙΛΚΙΣ - ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ θέτει, δηλαδή την ισχυροποίηση των στρατιωτικών μονάδων της περιοχής με παρεμβάσεις για αύξηση του αριθμού των μόνιμων στρατιωτικών, μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο με την αποφασιστικότητα και τον δυναμισμό του κ. Καζαντζίδη.

ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

"Προχωράμε, για το Κιλκίς που γνωρίζουμε και αγαπάμε", είναι η δέσμευση του κ. Καζαντζίδη και αυτών που πλαισιώνουν τον συνδυασμό αυξάνοντας συνεχώς την ποσότητα και κυρίως την ποιότητα που τον διακρίνει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.