Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς σε Όλυμπο-Δράμα και Βέροια

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Ο δυσκολότερος «μικρός» αγώνας βουνού ο Χειμωνιάτικος Ενιπέας διεξήχθη την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στον Όλυμπο. Αγώνας μήκους 22,5 χιλιομέτρων που δίνει περίπου 1700 μέτρα υψομετρική προσελκύει κάθε χρόνο περισσότερους από 600 αθλητές απ όλη τη χώρα. Φέτος στην 13η διοργάνωση από τον ΣΔΥΚ συμμετείχαν οι Γιώργος Σιώτης και Γιάννης Γάγος και με την βοήθεια του καιρού απόλαυσαν τα μονοπάτια του «μυθικού» βουνού.

Στην χριστουγεννιάτικη Δράμα με διοργανωτές τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Δράμας “Drama Runners”, πραγματοποιήθηκε ο 12ος Αγώνας Δρόμου 10,5 χλμ. και 1 χλμ. για μαθητές «Βαλδιρκεια 2018», εις μνήμη του αθλητή και γυμναστή Ν.Βαλδίρκα.

Εκεί βρέθηκαν ο Γιώργος Χνιτίδης που έτρεξε στα 10 χλμ. με τον γιο του Σάββα που κατέκτησε την 1η θέση στο 1 χιλ. των παιδιών.

Στη Βεργίνα διεξήχθη ο 7ος Φιλίππειος Δρόμος 14.5χλμ (Βεργίνα –φράγμα Αλιάκμονα –Βέροια) την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018, με την συμμετοχή πολλών αθλητών, αφού έχει καταφέρει να κερδίσει την προτίμησή τους.

Από τον ΣΔΥΚ οι Γιάννης Ξενίδη, Θοδωρής Τσιμπούκας, Γιώργος Σταμπουλής, Νίκος Αναστασιάδης και Γιάννης Μακρυσόπουλςο βρέθηκαν στον όμορφο αυτό αγώνα.

Συγχαρητήρια σε όλους καλή αποκατάσταση και καλή συνέχεια!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.