Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

ΟΝΝΕΔ Κιλκίς: "Λυπούμαστε για την αδικαιολόγητη απουσία τους"


Δελτίο τύπου ΟΝΝΕΔ Κιλκίς
Ευχαριστούμε πολύ όλους, όσοι τίμησαν με την παρουσία σας την εκδήλωση μας με ομιλητή τον Βασίλη Κικίλια. Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για τα ιδανικά μας, για τη γενιά μας. Ξεκινήσαμε λίγοι, πορευόμαστε με «ανοιχτές πόρτες» και με δουλειά και επιμονή γίναμε πολλοί και θα γίνουμε ακόμα περισσότεροι.


Κάποιοι δεν το θέλουν αυτό για δικούς τους λόγους. Ποιοι; Αυτοί που ευαγγελίζονται την ενασχόληση των νέων ανθρώπων με την πολιτική και έπρεπε να είναι παρόντες αλλά χωρίς καμιά δικαιολογία έλειπαν από την εκδήλωση. Για ποιους λόγους; Περιμένουμε ακόμα να τους μάθουμε.

Λυπούμαστε για την αδικαιολόγητη απουσία τους. Παρόλ' αυτά η παρουσία δεκάδων νέων ανθρώπων έδειξε πως η εκδήλωση πέτυχε. Το 2019 θα είναι η χρονιά της μεγάλης πολιτικής αλλαγής. Και αυτή θα πρέπει να μας βρει όλους μαζί.

Προχωράμε δυναμικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.