Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2018

Συγκέντρωση γονέων και κηδεμόνων του ΚΔΑΠ Kinesis For Kids

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis For Kids
Στις 10 Νοεμβρίου ημέρα Σάββατο και ώρα 17:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση γονέων και κηδεμόνων, των μαθητών του ΚΔΑΠ Kinesis For Kids στις νέες εγκαταστάσεις μας, Μεγάλου Αλεξάνδρου και Περικλέους γωνία. 

Οι γονείς θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά το εκπαιδευτικό μας προσωπικό, να ξεναγηθείτε στους χώρους μας και να ενημερωθείτε για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και τις δράσεις της δομής μας. 

Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να ανταλλάξετε απόψεις με τους εκπαιδευτικούς μας και να ρωτήσετε οτιδήποτε σας απασχολεί για την πρόοδο των παιδιών σας. Θα διανεμηθεί σε κάθε γονέα ο εσωτερικός κανονισμός καθώς και οι επιπλέον δράσεις εκτός δομής (θεατρικές παραστάσεις, αθλητικές επιδείξεις, συμμετοχές σε αγώνες και διάφορες εκπαιδευτικές εκδρομές)

Λίγο πριν το τέλος, τον λόγο θα πάρει ο Κενανίδης Θάνος εν ενεργεία επιστημονικός συνεργάτης του Τ.Ε.Φ.Α.Α του ΑΠΘ απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α με ειδικότητα Αθλητικές δραστηριότητες κλειστού χώρου και μεταπτυχιακό τίτλο " Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία / Άσκηση και υγεία ", Υπεύθυνος εκπαίδευσης του " kids Fitness "της North Academy of fitness και υπεύθυνος του προγράμματος kids fitness στη ΧΑΝ Καλαμαριάς.

Ο Κενανίδης Θάνος θα μας αναπτύξει τις αλλαγές που επιφέρει στην παιδική - προεφηβική και εφηβική ηλικία η άσκηση.

"Σχεδιασμός Προγραμμάτων. Προπόνηση αερόβιας ικανότητας και δύναμης. Ανάπτυξη συντονιστικών ικανοτήτων και κινητικότητας."

Όλων των παραπάνω θα προηγηθεί τελετή Αγιασμού.

Θεωρούμε δεδομένη τη συμμετοχή σας στη συγκέντρωση και σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την εμπιστοσύνη προς το "πρόσωπο" μας, δεσμευόμαστε ότι θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου