Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Τα νέα του Κιλκισιακού - 3/9/2018

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ικανοποιητική εμφάνιση και νίκη με 1-0 για τον Κιλκισιακό στο σαββατιάτικο εκτός έδρας φιλικό στην Αριδαία με τον Αλμωπό, στο τελευταίο τεστ πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Κόντρα σε μια ομάδα Γ΄ Εθνικής, ο ΑΟΚ έβγαλε μέσα στο γήπεδο το αγωνιστικό προφίλ που θέλει να έχει ο προπονητής του Κώστας Γαλτσίδης, που δήλωσε πως η ομάδα αρχίζει και βγάζει στο παιχνίδι της τα στοιχεία που θέλει και πάει δυνατά πια στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος και της επιστροφής στη Γ΄ Εθνική.

Ο Κιλκισιακός είχε άψογη αμυντική λειτουργία καθώς πέραν από δύο περιπτώσεις δεν κινδύνευσε σοβαρά, και πήγε σε ένα παιχνίδι αντεπιθέσεων με την γρήγορη μεσοεπιθετική του γραμμή.

Η φάση που έψαχνε του βγήκε τελικά στο 75' όταν έπειτα από ωραίο συνδυαστικό παιχνίδι, ο Δημήτρης Τοπαλίδης "κρέμασε" έξω από τη περιοχή τον αντίπαλο τερματοφύλακα πετυχαίνοντας το τελικό 1-0.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Αβραμίδης, Ευθυμιάδης Δ., Ρετσινάς, Μαυροκεφαλίδης, Ματεντζίδης, Τοπαλίδης,Μαριόγλου, Μοσχάκης, Ευθυμιάδης Μ., Κελεσίδης, Μπελίτσας.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Δουλκερίδης, Πουρσανίδης, Κωτάκης και Ντοριάν.

Στην τελική ευθεία
Οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκινούν το ερχόμενο σαββατοκύριακο με μια...οικογενειακή κόντρα! Ο Κιλκισιακός Β΄ αντιμετωπίζει τον Κιλκισιακό, για τον πρώτο γύρο του κυπέλλου της ΕΠΣ Κιλκίς.

Η κληρωτίδα είχε κέφια και έβγαλε "εμφύλιο" με τους μικρούς να είναι έτοιμοι να κοντράρουν τους μεγάλους!

Εγγραφές σε Ακαδημία και ΚΔΑΠ
Από τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι πραγματοποιούνται οι εγγραφές για τα τμήματα της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ και του ΚΔΑΠ Κιλκισιακός στην Παπαλουκά 14.

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες για το πρόγραμμα της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, αλλά κα τις δραστηριότητες του ΚΔΑΠ Κιλκισιακός.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.