Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Συμμετοχή του Kinesis στο «Κερνάμε Κιλκίς»

Δελτίο τύπου Kinesis
Με πληθώρα εκδηλώσεων συμμετείχε το Kinesis στο "Κερνάμε Κιλκίς" που διήρκεσε από τις 30 Αυγούστου ως τις 2 Σεπτεμβρίου 2018.

Παρουσιάστηκαν το Kyodokyokushin Karate, το Brazilian Jiu Jitsu, το Kick Boxing και για πρώτη φορά στην Ελλάδα το νέο άθλημα Wallball, ενώ λειτούργησε περίπτερο όπου υπήρχε ενημέρωση για τα προγράμματα του γυμναστηρίου καθώς και των ΚΔΑΠ kinesis.

Το πρόγραμμα είχε ως εξής, το Σάββατο έγιναν εξετάσεις μαύρης ζώνης για τον νέο εκπαιδευτή της ομάδας του Kinesis, τον Σταύρο Σοαντζόγλου, που προήχθη στον βαθμό του 1ου Dan στο Kyodokyokushin. Η διαδικασία τον εξετάσεων αποτελούταν από 20 αγώνες πλήρης επαφής για τον εξεταζόμενο, σπασίματα και βασικές τεχνικές.

Την επόμενη ημέρα ακολούθησαν προπονητικοί αγώνες Brazilian Jiu Jitsu με την συμμετοχή του Gougoulas team από την Χαλάστρα και Kick Boxing με την συμμετοχή της ομάδας Titanes με προπονητή τον Δημήτρη Μπουρουτζούδη από την Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το νέο άθλημα Wallball με την στήριξη των ομοσπονδιών EOA-ISDO. Επίσης πραγματοποιήθηκε και το πρώτο επίσημο τουρνουά με συμμετοχή αθλητών που αγωνίστηκαν σε 4 διαφορετικές κατηγορίες, ανδρών, γυναικών, παίδων και κορασίδων. Παρών ήταν ο εθνικός προπονητής Δημήτρης Παπαδόπουλος και ο εκπρόσωπος του αθλήματος Ιωάννης Μπαχάς.

Όλο το πρόγραμμα το συντόνισε ο Αντώνης Γιαννακίδης, προπονητής του Kinesis Fight Club και εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αυτοάμυνας.

Επόμενες δράσεις για το Kinesis θα είναι στην εμποροπανήγυρη Κιλκίς, με Zumba και ενόργανη γυμναστική ενώ στις 6 Οκτωβρίου έχει προγραμματιστεί παρουσίαση αγώνων πολεμικών τεχνών στο ξενοδοχείο Victoria.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.