Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Υπογράφηκε η σύμβαση για έργα ασφαλτόστρωσης του οδικού δικτύου Βυρώνειας-Πλατανακίων

Στην υπογραφή της σύμβασης για την ασφαλτόστρωση του οδικού δικτύου Βυρώνειας-Πλατανακίων προχώρησε η Αντιπεριφέρεια Σερρών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με την ανάδοχο εταιρία.

Πρόκειται για το έργο «Ασφαλτόστρωση Οδού από το Δημοτικό Διαμέρισμα Βυρώνειας έως το Δημοτικό Διαμέρισμα Πλατανακίων», συνολικού προϋπολογισμού 1.000.000 €, το οποίο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του προγράμματος επενδυτικών δαπανών Ιδίων Πόρων 2018.

Η σύμβαση έχει διάρκεια 12 μήνες και με τη συγκεκριμένη εργολαβία προβλέπονται εργασίες συντήρησης του υφιστάμενου εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών από τη Βυρώνεια έως τα Πλατανάκια.

Οι προβλεπόμενες επεμβάσεις συντήρησης θα γίνονται τοπικά σε τμήματα ασφαλτοστρωμένου δρόμου, στα οποία εμφανίζονται έντονες φθορές και αποδιοργάνωση του οδοστρώματος. Στόχος είναι η επαναφορά τους στο αρχικό κατά το δυνατόν επίπεδο, ώστε να ικανοποιούνται οι απαραίτητες συνθήκες ασφαλούς κυκλοφορίας των οχημάτων.

Βασικό αντικείμενο της εργολαβίας είναι:

- η επισκευή-συντήρηση τμημάτων του οδοστρώματος που παρουσιάζουν τοπικές φθορές, η επούλωση λάκκων, παραμορφώσεων, ρηγματώσεων, καθιζήσεων και τροχααυλακώσεων και

- η οριζόντια (διαγράμμιση) σήμανση της οδού

«Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συνεχίζει την προσπάθεια για αποκατάσταση φθορών σε όλο το οδικό δίκτυο που ανήκει στην αρμοδιότητά της. 

Οι ασφαλείς μετακινήσεις των πολιτών της περιφερειακής μας ενότητας είναι βασική μας μέριμνα, γι’ αυτό και δίνουμε έμφαση στην προσπάθεια βελτιστοποίησης του οδικού δικτύου.

Αν και τα οικονομικά μας μέσα είναι πενιχρά και το οδικό δίκτυο της αρμοδιότητάς μας τεράστιο, εντούτοις κάνουμε ότι μπορούμε για την αναβάθμισή του», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.