Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

"Καλώς τους κι ας άργησαν"

Απάντηση ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς, στην ανακοίνωση της Επιτροπής Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς για το Νοσοκομείο (Δείτε ΕΔΩ)
Εν μέσω της ανείπωτης εθνικής τραγωδίας και της βαθιάς οδύνης και θλίψης που διαπερνά όλο τον ελληνισμό αλλά και την παγκόσμια κοινότητα από τον αδικοχαμένο τερματισμό της ζωής απλών ανυποψίαστων συμπατριωτών μας οι οποίοι απολάμβαναν τις ομορφιές της Πατρίδας μας λίγα μόλις λεπτά έξω από το κέντρο της πρωτεύουσας (σε Κινέττα και Μάτι Ραφήνας) οι εκπρόσωποι στο Κιλκίς της αποκλειστικά υπεύθυνης για την τραγωδία κυβέρνησης βρήκαν την ευκαιρία να γράψουν μια ''έκθεση'' για να δικαιολογήσουν την ανυπαρξία τους. 


Τόσο μα τόσο ήταν δύσκολη η θέση τους που αντί να σεβασθούν τον πόνο και τη στιγμή έγραψαν ανακοίνωση για ένα θέμα που στο φως της δημοσιότητας ήρθε πριν δυο εβδομάδες;

Toυς καλωσορίζουμε λοιπόν στο ... Κιλκίς.

Οι εκπρόσωποι στον τόπο μας της Σχολής Πολάκη με ''άριστο'' μαθητή τον κ. Ρεβενάκη έκατσαν και κατανάλωσαν φαιά ουσία για να μας πουν αυτό που τους υπέδειξαν οι επιτελείς επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ το χιλιοειπωμένο ότι για όλα φταίνε οι άλλοι (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ). Ξεχνώντας όμως ότι στις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ που κατηγορούν βρίσκονταν όλοι αυτοί που σήμερα απαρτίζουν το Υπουργικό Συμβούλιο της κυβέρνησης τους καθώς και η συντριπτική πλειονότητα της εκλογικής τους δύναμης. 

Μια επεξήγηση επ' αυτού θα ήταν χρήσιμη ειδάλλως πυροβολείτε τα πόδια σας ή αλλιώς κοιτάξτε και λίγο τον καθρέφτη σας. Εκτός κι αν αποφεύγετε αυτή την καθημερινή συνήθεια μετά τις τόσες μα τόσες αστοχίες και δεν θέλετε να βλέπετε τον εαυτό σας από τα χιλιάδες ψέματα και τις αυταπάτες με τις οποίες έχετε γεμίσει την ελληνική κοινωνία τρία χρόνια τώρα. 

Τόση ντροπή (πολιτική) νιώθετε για τον ίδιο σας τον εαυτό πια και δεν θέλετε ούτε καν να καθρεφτίζεσθε; Σας κατανοούμε και καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολο σας είναι να μην μπορείτε να αντικρίσετε ακόμη και το πρόσωπο σας μετά τις τόσες κυβιστήσεις και τα πολιτικά ψεύδη που έχετε εκστομίσει.

Αλλά ας δούμε τα της υπόθεσης τιμωρίας του διορισμένου (με διόλου ευκαταφρόνητο μισθό) Διοικητή του Νοσοκομείου Κιλκίς σε εργαζόμενο και τα όσα στην ανακοίνωση του ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να ψελλίσει με την ανακοίνωση του που αποτελεί μνημείο άσπρου – μαύρου.

Αφού σας καλωσορίσουμε στην πόλη μας μιας και είσασθε εξαφανισμένοι (λόγω των πολλών εκδηλώσεων επιτυχίας και πανηγυριών ανά τη χώρα αποτέλεσμα των ''σωτήριων'' πολιτικών της κυβέρνησης). Σας απαντούμε σημείο προς σημείο (αριθμητικά) της ανακοίνωσης σας:

1) Οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης θιάσου των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο Κιλκίς θεωρούν την τηλεφωνική επικοινωνία για υπηρεσιακούς λόγους ενός εργαζομένου του νοσοκομείου με ανώτερη του για εξυπηρέτηση ασθενούς άκουσον άκουσον ως παράπτωμα.

2) Ως ΝΔ και επειδή σε θέματα λεπτών χειρισμών όπως η υγεία και προς ένδειξη σεβασμού για το νοσοκομείο Κιλκίς η υπευθυνότητα είναι αυτονόητη έχουμε πάντα μια πιο προσεκτική αντιμετώπιση. Γι' αυτό και στις υποθέσεις των φιδιών κ.λπ. για τις οποίες κάνετε λόγο δεν προβήκαμε σε κινήσεις που εσείς ως ΣΥΡΙΖΑ θα είχατε κάνει όπως για παράδειγμα θα ξεσηκώνατε τον κόσμο και θα κλείνατε δρόμους και πλατείες ως δήθεν αγανακτισμένοι κάποτε -βολεμένοι σήμερα.

3) Η λειτουργία σήμερα του Νοσοκομείου οφείλεται όπως είναι πέρα για πέρα αδιαμφισβήτητο γεγονός στην γενναία χρηματοδότηση επί ημερών κυβέρνησης ΝΔ και υπουργείας κ. Αδωνι Γεωργιάδη. 

Συμπληρωματικά θα θέλαμε στο σημείο αυτό να υπογραμμίσουμε και να συμβουλέψουμε τους εξαφανισμένους μέχρι χθες εκπροσώπους της πιο ανίκανης πολιτικά κυβέρνησης που γνώρισε η χώρα ότι οι αριθμοί πολλές φορές δεν λένε την αλήθεια. Και η επίκληση νούμερων (και κάθε λογής αριθμητικών δεδομένων) λόγω ένδειας επιχειρημάτων έχει ως κατάληξη να χαρακτηρίζονται όσοι τα επικαλούνται στο τέλος οι ίδιοι ''νούμερα'' με μεταφορική έννοια.

4) Φιλότιμη είναι η προσπάθεια του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ να πλάσει μια εικόνα όμορφα αγγελικά πλασμένη αλλά μάλλον οι γράφοντες την ανακοίνωση ζούνε μέσα στον γυάλινο πύργο των γραφείων τους (τους κατανοούμε μιας και με τις τόσες πολιτικές αστοχίες τους δεν μπορούν να σταθούν πουθενά συγκεντρώνοντας την αντίδραση των πολιτών). 

Καλό θα ήταν, εάν θέλουν τους προσκαλούμε, να τους συνοδεύσουμε σε μια βόλτα στην πόλη για να ρωτήσουμε ποια είναι η γνώμη του κόσμου για τις υπηρεσίες που προσφέρει το νοσοκομείο Κιλκίς επί ημερών της κυβέρνησης τους. Αφού όπως τονίζουν στην ανακοίνωση τους τα έχουν καταφέρει τόσο καλά με τις πολιτικές που εφαρμόζουν και έχουν ... γεμίσει τα ράφια όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν. Γιατί οι πολίτες και εμείς, δυστυχώς που το αναφέρουμε, άλλη εικόνα έχουν υπ' όψιν τους με τραγικές ελλείψεις και τη σωρεία προβλημάτων που ταλανίζουν το νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης.

5) Οι χαρακτηρισμοί και οι υποτιθέμενες καταγγελίες περί επιλήψιμων και φωτογραφικών συμβάσεων και μάλιστα με μισόλογα και αόριστες αναφορές εφόσον δεν συνοδεύονται από ονόματα και διευθύνσεις είναι απλώς καραμπινάτη συκοφαντία. Είναι τόσος ο πανικός τους και τα νεύρα που στην προσπάθεια τους να υπερασπισθούν το έργο (που αναζητείται είναι η αλήθεια) της φίλα προσκείμενης διοίκησης τους στο νοσοκομείο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ακολουθούν Γκαιμπελικές μεθόδους.

6) Τις ροές προσφύγων θυμίζουμε τις έκαναν οι Υπουργοί και Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (έχουν περάσει με μεγάλα γράμματα στην σύγχρονη πολιτική ιστορία μας οι προσκλήσεις προς τους πρόσφυγες να λιάζονται στα ελληνικά νησιά, να κάνουν επενδύσεις στη χώρα μας κ.α. αστείες δηλώσεις και απόψεις ανθρώπων της κυβέρνησης). Η ΝΔ είχε φτιάξει χώρους κατάλληλα διαμορφωμένους, με ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης (που είχαν λάβει την έγκριση των ξένων) χωρίς προβλήματα όπως στα κέντρα που έχει κατασκευάσει ο ΣΥΡΙΖΑ με καθημερινές εξεγέρσεις, φωτιές, διαμαρτυρίες,απεργίες πείνας κ.ο.κ.

7) Μιλούν οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ για αξιοκρατία όταν είναι ευρέως γνωστό ότι έχουν γεμίσει με μετακλητούς και διορισμένους κάθε γωνιά του Δημοσίου και του ευρύτερου δημοσίου τομέα ιδρύοντας δεκάδες γραμματείες άνευ αντικειμένου για εξυπηρέτηση της εκλογικής τους πελατείας. Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι (μετάφραση λεξικού: η φράση αυτή λέγεται σε περιπτώσεις επισήμανσης μιας ανοησίας στην προκειμένη περίπτωση πολιτικής ανοησίας).

8) Γελάει ο κόσμος με την άποψη αυτή περί μη κομματισμού στη Δημόσια Διοίκηση όταν επί παραδείγματι εδώ στον δικό μας μικρόκοσμο γνωστές είναι οι ''αναρριχήσεις'' κομματικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σε υψηλά ιστάμενες θέσεις ελέω της περιβόητης συνέντευξης την οποία όταν η κυβέρνηση της ΝΔ είχε θεσμοθετήσει οι ίδιοι σημερινοί κυβερνώντες την πολέμησαν και την λοιδόρησαν.

9) Η τακτική προσπάθειας διαστρέβλωσης της πραγματικότητας που υφιστάμεθα εδώ και τρία χρόνια επί παντός επιστητού από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι χωρίς συναγωνισμό. Το αναφέρουμε αυτό γιατί αντιλαμβανόμενοι την αστοχία τους με την γνωστή υπόθεση καταφεύγουν τώρα στο επιχείρημα της ύβρεως και φραστικής επίθεσης του εργαζομένου στην Δ/ντρια του ΕΚΑΒ. Η αλήθεια είναι μία και μόνο κατόπιν κανονικής, διαφανούς έρευνας έρχεται στο προσκήνιο.

10) Το βόλεμα των φίλων και ψηφοφόρων των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει αναγορευθεί σε αποκατάσταση αδικιών. Ελεος με αυτές τις γελοίες πολιτικώς απόψεις των τοπικών κομματικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που προκαλούν γέλιο και κλάματα στην κοινή γνώμη.

11) Επί ημερών της παρούσης κυβέρνησης η παροχή υπηρεσιών Υγείας φημίζεται για το ότι δεν είναι δωρεάν. Αλλωστε είναι αλήθεια ότι όλοι κοιτούμε προς τον Θεό μην πάθει κανείς γνωστός μας κάτι και χρειασθεί να του προσφερθούν υπηρεσίες υγείας.

12) Αλλη μια παράθεση αριθμών που πάντοτε υποδηλώνει έλλειψη τρανταχτών στοιχείων και απλώς τα παρουσιάζει όποιος θέλει να μπερδέψει και όχι να διευκολύνει έναν αντικειμενικό παρατηρητή που προσπαθεί να συγκροτήσει κρυστάλλινη εικόνα για ένα θέμα. Αποδεικνύοντας πόσο φτηνή είναι η επιχειρηματολογία τους.

Όσον αφορά τώρα στην κανονικότητα που επικαλούνται ότι έφεραν στη χώρα οι πιο ανίκανοι πολιτικά συγκυβερνήτες και ο πολιτικός θίασος τους εμείς απλώς σταχυολογούμε κάποιες ''χτυπητές'' ενέργειες που ... έφεραν την "κανονικότητα" στη χώρα.

Αυτή η κανονικότητα που στοίχισε σε όλους μας 95 δισ.ευρώ και παράδοση τουλάχιστον έως το 2050-2060 της κυριαρχίας της χώρας; Αυτήν την κανονικότητα που οι συνταξιούχοι και οι απλοί μισθωτοί πληρώνουν τους φόρους (ΕΝΦΙΑ) που θα καταργούσαν οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος με ένα νόμο και ένα άρθρο; Οπως ακριβώς θα έκαναν και με το μνημόνιο το οποίο επίσης θα καταργούσαν. Μιλούν για κανονικότητα αυτοί που αύξησαν τους φόρους και τον ΦΠΑ;

Αυτήν την κανονικότητα που οι ηλικιωμένοι θα απωλέσουν μέχρι και δυο συντάξεις από τις ήδη πενιχρές που λαμβάνουν στις γιορτές ενόψει του νέου έτους (νόμος Κατρούγκαλου); Αυτήν την κανονικότητα των ανθρώπων που φώναζαν συνθήματα στους δρόμους όπως το κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη (όντας στην αντιπολίτευση) και τώρα που έχουν στρογγυλοκαθίσει στις καρέκλες της εξουσίας έχουν μετατρέψει το σύνθημα κανένα σπίτι σε χέρια ιδιοκτήτη και η χώρα έχει καθημερινά άπειρους πλειστηριασμούς κατοικιών;

Για την κανονικότητα κατά τη διάρκεια της οποίας δύο Ελληνες στρατιωτικοί κρατούνται παρανόμως από τον Τούρκο ''Σουλτάνο'' Ερντογάν (λόγω της υπόσχεσης Τσίπρα στον Πρόεδρο της γείτονος χώρας ότι θα σου παραδώσω άμεσα τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς που ζήτησαν άσυλο στην Πατρίδα μας); Για την κανονικότητα όπου η ελληνική κυβέρνηση γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων της την περήφανη Ιστορία μας παραδίδει τη Μακεδονία στους Σκοπιανούς και καθυβρίζοντας κατά του ελληνικού λαού που συμετάσχει στα συλλαλητήρια άδολα και χωρίς καμιά ''κατεύθυνση'';

Αυτήν την κανονικότητα επικαλούνται που στοίχισε τις ζωές δεκάδων ανθρώπων και αγνοουμένων; Και που την ίδια ώρα οι πολιτικοί ''ταγοί'' μας έπαιζαν ''θέατρο'' (κ.κ.Τσίπρας και Υπουργοί) στο Κέντρο Επιχειρήσεων αφού όπως απεδείχθη γνώριζαν νωρίτερα ότι υπάρχουν νεκροί;

Ελεος πια. Φτάνει πια η κοροϊδία με τα περί ανάληψης πολιτικής ευθύνης. Φύγετε εδώ και τώρα γιατί είναι το μόνο χρήσιμο πράγμα που μπορείτε και είσθε σε θέση να πράξετε για να μην μείνετε στις ''μαύρες'' σελίδες της Ιστορίας ως η χειρότερη με διαφορά κυβέρνηση της χώρας.

O ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ KANEI ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ;
Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας και καταδικάζουμε την απαράδεκτη ενέργεια του διορισμένου Διοικητή του Νοσοκομείου Κιλκίς ο οποίος καταστρατήγησε και παρέκαμψε τους ψηφισμένους νόμους του Ελληνικού Κοινοβουλίου προκειμένου να καθαιρέσει Διευθυντικά Στελέχη και Προϊσταμένους Υπηρεσιών επειδή δεν είναι αρεστοί (λόγω πολιτικών πεποιθήσεων και κομματικής προέλευσης).

Ο κ. Διοικητής συνεχίζει να εφαρμόζει τακτικές που ακούν στη φράση διαίρει και βασίλευε λες και μπορεί να πράττει κατά το δοκούν και να μην λογαριάζει κανέναν σαν να είναι το Νοσοκομείο το προσωπικό Βιλαέτι του.

Εστω και τώρα ζητούμε από την πολιτική ηγεσία του αρμόδιου Υπουργείου να προβεί σε ανάκληση της απόφασης του διορισμένου Διοικητή και να εφαρμόσει τα νόμιμα όπως προβλέπουν οι ισχύοντες Νόμοι. Σε κάθε άλλη διαφορετική περίπτωση και το Υπουργείο επί της ουσίας θα επικροτεί την ενέργεια του Διοικητή και θα αποδέχεται την παράκαμψη των Νόμων που η Βουλή των Ελλήνων ενέκρινε και ψήφισε.

Εύλογη είναι η απορία μετά τις ενέργειες αυτές εν έτει 2018 και με όσα έχει περάσει το Ελληνικό Κράτος και ο ελληνικός λαός από την οικονομική κρίση νοείται να επικρατούν ακόμη ''αρρωστημένες'' νοοτροπίες και παλαιοκομματικές πρακτικές που μας γυρίζουν χρόνια πολλά πίσω;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.