Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018

Κιλκίς: Εκδήλωση προς τιμή του Αγίου Ευγενίου του Τραπεζουντίου


Δελτίο τύπου Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας "Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος"
Με τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ.Εμμανουήλ, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κιλκίς εκδήλωση προς τιμή του Αγίου Ευγενίου του Τραπεζουντίου. 

Ευχαριστούμε τον κεντρικό ομιλητή τής εκδήλωσης Μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλο ο οποίος με τον γλαφυρό του λόγο μέσα από τον βίο του Αγίου Ευγενίου μάς ταξίδεψε στην περιοχή του Πόντου.

Ευχαριστούμε τον πατέρα Πολύκαρπο Κοντοζίδη και τον Γρηγόρη Κολεσιώτη που με την καθάρια του φωνή ο πρώτος και τους ήχους του κεμεντζέ ο δεύτερος ξύπνησαν στο κοινό θύμησες από τις αλησμόνητες πατρίδες.

Ευχαριστούμε τούς Πολιτιστικούς Συλλόγους του Νομού Κιλκίς που με την παρουσία και συμμετοχή τους στην εκδήλωση απέδειξαν ότι με την συνέχιση της παράδοσης προάγεται ο πολιτισμός.

Ευχαριστούμε όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση και όλοι μαζί τιμήσαμε τον Άγιο Ευγένιο εκ Τραπεζούντος ο οποίος είναι προστάτης του Συλλόγου μας.

Ευχής έργο όπως ειπώθηκε και στην εκδήλωση είναι η ευόδωση τής προσπάθειας του Μητροπολίτη κ.Εμμανουήλ να ανεγερθεί ναός προς τιμήν του Αγίου Ευγενίου ο οποίος όπως όλοι οι Άγιοι τής Εκκλησίας πρεσβεύει για όλους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου