Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Σ.Σ. Μουριών Κιλκίς: 3η Γιορτή των Ανθρώπων, της Γης, του Μετανάστη και της Παράδοσης

Ο Δήμος Κιλκίς, σε συνεργασία με την Τοπική Ενότητα Σ.Σ. Μουριών και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σ.Σ. Μουριών “Το Μπέλλες”, διοργανώνει για 3η συνεχή χρονιά την Γιορτή των Ανθρώπων, της Γης, του Μετανάστη και της Παράδοσης που έχει καθιερωθεί ως “Γιορτή Καλαμποκιού”.

Η “Γιορτή Καλαμποκιού” θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Ιουλίου στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Μουριών στην Πλατεία και ώρα έναρξης 20:15.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολιτιστικά και μουσικά δρώμενα του Πολιτιστικού Συλλόγου “Τα Σούρμενα”, του Πολιτιστικού Συλλόγου Σ.Σ. Μουριών “Το Μπέλλες”, και των Πολιτιστικών Συλλόγων Μυριοφύτου και Μουριών, επιστημονική διάλεξη από τον Γεωπόνο Σταύρο Στεφανίδη και λαϊκό γλέντι με γευσιγνωσία τοπικού καλαμποκιού.

Η “Γιορτή Καλαμποκιού”, με τη σύμπραξη όλων των τοπικών Πολιτιστικών Συλλόγων αποτελεί μια βραδιά συνάντησης των ανθρώπων, που στόχο έχει να αναδείξει την μοναδική αξία του αγαπημένου αυτού καρπού για την τοπική ανάπτυξη. Οι επισκέπτες θα έχουν την χαρά να γευτούν εδέσματα καλαμποκιού, να γλεντήσουν με πολύ κέφι και χορό και αξίζει να βρεθούν εκεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.