Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

"Ευχαριστούμε όλους, όσοι τίμησαν την Λαϊκορεμπέτικη Βραδιά στο Φανό Παιονίας"

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Φανού Κιλκίς
Για ακόμη μια χρονιά η λαϊκορεμπέτικη βραδιά στο Φανό ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας τους περίπου 400 φίλους και φίλες, συγχωριανούς και συγχωριανές και κατοίκους των γύρω χωριών για την παρουσία τους, το κέφι και τη ζωντάνια τους. 

Ασφαλώς την ορχήστρα μας τους Sol Mates για το όμορφο λαϊκό πρόγραμμα που μας παρουσίασαν και το χορευτικό τμήμα του συλλόγου μας και τον χοροδιδάσκαλό μας Κλεομένη Κατσαρή για τη συμμετοχή τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Εν. Δάμων Κεν. Μακεδονίας και Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Χρήστος Γκουντενούδης, ο Αντιδήμαρχος Αμπελοκήπων Παύλος Κεσόγλου, ο επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής στο Ν.Κιλκίς και υποψ. βουλευτής Γιώργος Φραγγίδης, ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς κ. Σταμάτης Παπουλίδης και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς Γιώργος Ιωαννίδης.

Τους ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους και τη στήριξη τους. Πάνω απ όλους όμως νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τα μέλη του συλλόγου που εργάστηκαν για την προετοιμασία της βραδιάς και τους χορηγούς μας.

Δίνουμε λοιπόν ραντεβού για του χρόνου με την ευχή να είμαστε όλοι υγιείς και δημιουργικοί και την ελπίδα να είμαστε ακόμη περισσότεροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.