ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ

Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018

Σε λειτουργία το νέο καδοπλυντήριο του δήμου Κιλκίς

Με ένα νέο μηχάνημα, απαραίτητο για τις ανάγκες της καθαριότητας εξοπλίστηκε ο Δήμος Κιλκίς.  Το καδοπλυντήριο που απέκτησε η υπηρεσία καθαριότητας χρησιμοποιείται για το πλύσιμο του εσωτερικού και εξωτερικού μέρους των κάδων απορριμάτων όπως και για το πλύσιμο των δρόμων.

Η πρώτη δοκιμή λειτουργίας του καδο-πλυντηρίου έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στις εργατικές κατοικίες προς το Μεταλλικό και στην περιοχή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιλκίς με το αποτέλεσμα να καταγράφεται εντυπωσιακό καθώς οι κάδοι αστράφτουν από καθαριότητα και φαίνονται σαν καινούριοι.

Το νέο όχημα με την υπερκατασκευή απολυμαίνει, καθαρίζει τους κάδους και η προμήθεια του κόστους 150.000 ευρώ, προέρχεται από ανταποδοτικά έσοδα.

Οι δοκιμαστικές λειτουργίες πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Δημάρχου Κιλκίς κ. Δημητρίου Σισμανίδη, της Αντιδημάρχου Καθαριότητας κας. Κατερίνας Ζιούτα και υπηρεσιακών Στελεχών του Δήμου Κιλκίς.

Σε πρώτη φάση το πλυντήριο έχει αρχίσει τη λειτουργία του στην πόλη του Κιλκίς και επιχειρεί καθημερινά πρωινές και βραδυνές ώρες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου