Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018

Κιλκίς: Ορκωμοσία Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας και Σαμαρειτών - Διασωστών

Δελτίο τύπου Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Στην πλημμυρισμένη από κόσμο αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κιλκίς, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 στις 5 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία η ορκωμοσία της 3ης σειράς των νέων Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας και Σαμαρειτών - Διασωστών, του περιφερειακού τμήματος Ε. Ε. Σ. Κιλκίς.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος του Ε. Ε. Σ. Dr. Αντώνιος Αυγερινός, οι δήμαρχοι Κιλκίς κ. Δημήτριος Σισμανίδης και Παιονίας κ. Γκουντενούδης Χρήστος, οι αντιδήμαρχοι Κιλκίς κ. Δημήτριος Τσαντάκης και Νικόλαος Ταχτσίδης και αντιπροσωπείες από Ε. Ε. Σ. Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Λάρισας.

Στους χαιρετισμούς ο Πρόεδρος του ΕΕΣ Dr. Αντώνιος Αυγερινός, η πρόεδρος του περιφερειακού τμήματος Ε. Ε. Σ. Κιλκίς κ. Αικατερίνη Φραγγίδου, αλλά και ο δήμαρχος Κιλκίς κ. Δημήτριος Σισμανίδης, με τις μεστές ομιλίες τους ανέπτυξαν με ιδιαίτερη έμφαση τις αρχές και τα ιδανικά του Εθελοντισμού. 

Στη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε φωτογραφικό αρχείο του Ε. Ε. Σ. Κιλκίς μαζί με τις δραστηριότητες των νέων Εθελοντών. Η εξαίρετη σοπράνο Βάσω Βαϊούλη συνοδευόμενη από την εκπληκτική μουσικό Νατάσα Καββαδία ομόρφυναν με εξαίσιες μουσικές επιλογές την έναρξη της τελετής, ενώ στο τέλος η χορωδία και το χορευτικό τμήμα του συλλόγου των "Αργοναυτών" παρουσίασαν παραδοσιακά τραγούδια και ποντιακούς χορούς μαγεύοντας όλους τους παρευρισκόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου