Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018

ΑΘΛΟΣ Κιλκίς: Εντυπωσιακοί οι αγώνες Golden Kick Boxing Championship


Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Την  Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε φιλικό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα αγώνων kick boxing με την ονομασία "Golden Kick Boxing Championship" με αγώνες kick boxing αλλά και Πυγμαχίας μέσα στις εγκαταστάσεις του (Golden Athlos Stadium) στο Κιλκίς.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλο Κιλκίς και συμμετείχαν σωματεία από όλη την βόρεια Ελλάδα. Ο συνολικός αριθμός των αγώνων που πραγματοποιήθηκαν ήταν 64 στον αριθμό με την συμμετοχήη 10 Αθλητικών Σωματίων από την Βόρεια Ελλάδα.

Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 10.00 ώρα το πρωί και διήρκεσαν έως το μεσημέρι. 

Παρά το γεγονός του μεγάλου αριθμού των αγώνων άλλα και των συμμετεχόντων αθλητών οι αγώνες διήρκεσαν περίπου έως της 14.00 η ώρα το μεσημέρι πράγμα που οφείλεται στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του Golden Athlos Stadium που έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει ταυτόχρονα αγώνες σε δυο αγωνιστικά Ρογκ και ένα αγωνιστικό ταταμι 8χ8. 

Έτσι η άρτια οργάνωση σε συνδυασμό με τις εγκαταστάσεις οδήγησαν τους αγώνες να εξελιχτούν χωρίς να κουραστούν οι αθλητές στην αναμονή άλλα και να μην βαρεθεί ο κόσμος που παρακολούθησε τους αγώνες από το ειδικά διαμορφωμένο υπερυψωμένο χώρο θεατών. Οι σύλλογοι που αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα αυτό είναι οι παρακάτω:

1. Α.Σ.ΜΑΡΤΙΝ
2. Α.Σ.ΚΙΝΕΖΟΣ
3. Α.Σ.ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
4. Α.Σ.ΦΛΟΓΑ
5. Α.Σ.ΚΟΡΠΟΥΣ ΑΡΕΝΑ
6. Α.Σ.ΓΟΥ ΣΟΥ ΚΟΥΑΝ ΜΑΣΤΕΡΣ
7. GOLDEN GLOVES
8. Α.Σ.ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
9. Α.Σ.ΑΤΛΑΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ
10.Α.Σ.ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ 

Η συμμετοχή φίλων αθλητών αλλά και του φίλαθλου κόσμου ήταν άξια των αγώνων και των προσδοκιών όλων. Μετάλλια και Διπλώματα δόθηκαν σε όλους τους αθλητές. Τους αγώνες προλόγισε η Διοργανώτρια αρχή με τον Πουντζουκίδη Κώστα ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή να διοργανωθεί ένα τέτοιο event στο Κιλκίς φέρνοντας στο κοινό του σχεδόν όλα τα αθλήματα του tatami αλλά και του ring.

Οι αγώνες ξεκίνησαν με τους αθλητές των μικρών ηλικιών και στην συνέχεια συνεχίστηκαν οι αγώνες των μεγαλύτερων και πιο έμπειρων αθλητών. 

Πραγματοποιήθηκαν αγώνες ελαφριάς επαφής τύπου light contact αλλά και πολύ δυνατοί αγώνες τύπου kick boxing και Πυγμαχίας.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Σ.ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ

1. ΜΠΕΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 15 ΕΤΩΝ LIGHT KICK 60 ΚΙΛΑ
2. ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 25 ΕΤΩΝ LOW KICK 65 ΚΙΛΑ
3. ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ 15 ΕΤΩΝ LOW KICK 57 KIΛΑ
4. ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ ΣΙΜΟΣ 16 ΕΤΩΝ LOW KICK 54 ΚΙΛΑ
5. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ 11 ΕΤΩΝ LIGHT KICK 53 KIΛΑ
6. ΝΕΝΟΓΛΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΣ 7 ΕΤΩΝ LIGHT KICK 30 ΚΙΛΑ
7. ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΛΟΥΚΑΣ 12 ΕΤΩΝ LIGHT KICK 52 ΚΙΛΑ
8. ΜΠΕΡΜΠΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 12 ΕΤΩΝ LIGHT KICK 69 ΚΙΛΑ
9. ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ 16 ΕΤΩΝ LOW KICK 84 ΚΙΛΑ
10. ΑΙΒΑΖΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 15 ΕΤΩΝ LOW KICK 50 ΚΙΛΑ
11. ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΑ 12 ΕΤΩΝ LIGHT KICK 75 ΚΙΛΑ
12. ΣΙΤΑΡΙΔΟΥ ΜΕΛΙΑ 11 ΕΤΩΝ LIGHT KICK 45 ΚΙΛΑ
13. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 15 ΕΤΩΝ LIGHT KICK 85 ΚΙΛΑ
14. ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 14 ΕΤΩΝ LOW KICK 68 ΚΙΛΑ
15. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ 17 ΕΤΩΝ LOW KICK 80 ΚΙΛΑ
16. ΜΑΝΟΥΣΑΡΙΔΗΣ ΣΤΑΘΗΣ 38 ΕΤΩΝ ΠΥΓΜΑΧΙΑ 83 ΚΙΛΑ
17. ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ 11 ΕΤΩΝ LIGHT KICK 50 ΚΙΛΑ
18. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ 16 ΕΤΩΝ LOW KICK 85 ΚΙΛΑ
19. ΦΑΝΗ ΜΙΧΑΕΛΑ 12 ΕΤΩΝ LIGHT KICK 30 ΚΙΛΑ
20. ΑΝΑΝΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ 15 ΕΤΩΝ LOW KICK 75 ΚΙΛΑ

Μετά το πέρας των αγώνων ο διοργανωτής σύλλογος Άθλος Κιλκίς με τον Εκπρόσωπο του Πουντζουκίδη Κων/νο ευχαρίστησαν όλα τα σωματεία που συμμετείχαν σε αυτήν την διοργάνωση και έδωσε υπόσχεση να κάνει κάθε προσπάθεια να καθιερωθούν αυτοί οι αγώνες ως μια διοργάνωση απόκτησης εμπειρίας για κάθε αγωνιστική σεζόν.

Ο προπονητής του Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ευχαριστεί θερμά τους αθλητές του συλλόγου που συμμετείχαν στους αγώνες άλλα και αυτούς τους ανθρώπους που βοήθησαν να στηθεί άλλα και να εξελίχθη ομαλά αυτή η διοργάνωση. 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου