Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Λαμπερή η Γιορτή Ποδοσφαίρου της ΕΠΣΚ

Παρουσία πλήθους κόσμου, ανάμεσα τους άνθρωποι του αθλητικού και του πολιτικού κόσμου του νομού, πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο “Κτήμα των Ευχών”, το απόγευμα της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου 2018, η ετήσια “Γιορτή Ποδοσφαίρου” της ΕΠΣ Κιλκίς,.

Μια Γιορτή αντάξια του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου, κατά την οποία τιμήθηκαν άνθρωποι που πρόσφεραν στο Κιλκισιώτικο και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, που έκαναν υπερήφανο το ακριτικό Κιλκίς και ξεχώρισαν για το ήθος και την συνεισφορά τους.

Παρουσία του Προέδρου της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένου, την εκδήλωση τίμησαν οι Πρόεδροι των ΕΠΣΚ Πέλλας κ. Αντωνίου, Μακεδονίας κ. Δημητριάδης, Δράμας κ. Χατζησαρόγλου, Καβάλας κ. Παπαδόπουλος και Χαλκιδικής κ. Σαρηγιαννίδης, ο Βουλευτής του νομού Γ. Γεωργαντάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Α. Βεργίδης, ο Δήμαρχος Παιονίας Χ. Γκουντενούδης, ο Εκπρόσωπος του Δήμου Κιλκίς και Πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού Κ. Παπαδάκης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Π. Τονικίδης.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ, ο οποίος έκανε λόγο για την ανάγκη της αυτοεξυγίανσης και ευχήθηκε καλή πρόοδο όλων όσοι συμμετέχουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ενώ στη συνέχεια ο Πρόεδρος της ΕΠΣΚ Χαράλαμπος Δαμιανίδης έκοψε την πατροπαράδοτη πίτα πλαισιούμενος από τον τον Αντιπρόεδρο Σ. Σιδηρόπουλο, τον Γεν. Γραμματέα Κ. Πάταρα, τον Ταμία Α. Αρκούδα και τα μέλη Σ. Κουραλίδη, Τρ. Τσαρίδη, Στ. Ξουπλάκη και Γ. Παρασκευόπουλο και χαιρέτησε τους παρισταμένους εκπροσώπους των Σωματείων.

Κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης η βράβευση του Προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων του δεν κατάφερε να παραστεί και το βραβείο το παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γκαγκάτσης από τον πρώην Πρόεδρο της ΕΠΣΚ Βασίλη Χατζηαποστόλου. 

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Χατζηαποστόλου υπογράμμισε τις προσπάθειες εξυγίανσης που καταβάλλονται από τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ, υπερασπίστηκε την ανάγκη να στηριχθούν οι άνθρωποι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που κρατούν “Θερμοπύλες” μέσα σε ένα οικονομικά δύσκολο περιβάλλον και δήλωσε την αισιοδοξία του για τη συνέχεια του εγχειρήματος.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η τοποθέτηση του Προέδρου της ΕΠΟ κ. Γραμμένου, ο οποίος τόνισε ότι προέχει η υπεράσπιση της αξιοπιστίας των πρωταθλήματων και η ανάκαμψη του εθνικού μας ποδοσφαίρου. Στη συνέχεια βράβευσε τον Βλαδίμηρο Παναγιωτίδη, πρώην Μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΚ, για την πολύχρονη προσφορά του στο ποδόσφαιρο.

Από έντονη συγκίνηση χαρακτηρίστηκε η βράβευση του Ιατρού Λεωνίδα Τριανταφυλλίδη, που υπηρέτησε την ιδέα του Κιλκισιακού ενώ ανεγνώσθη επιστολή του Συλλόγου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του ΑΟΚ που ευχαρίστησε τον κ. Τριανταφυλλίδη για τη μεγάλη του προσφορά. Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος της ΕΠΣΚ κ. Δαμιανίδης.

Από τον χώρο της διαιτησίας τιμήθηκαν ο πρώην διεθνής κ. Μάλαμας Τεβεκέλης (την απονομή έκανε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ κ. Στέργιος Αντωνίου) και ο Κιλκισιώτης πρώην Διαιτητής Βασίλης Λεγνωσίδης για την πολυετή ενεργοποίηση του στο Κιλκισιωτικό ποδόσφαιρο (από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Δράμας κ. Χατζησαρόγλου).

Έχοντας αφιερώσει τη ζωή του στην υπηρεσία του Μακεδονικού Δροσάτου ο Γιώργος Παναγιωτίδης τιμήθηκε για την προσφορά του από τον Βουλευτή κ. Γεωργαντά ενώ ξεχωριστή θέση είχε η βράβευση της Γυναικείας Ομάδας του Κιλκισιακού από τον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς κ. Βεργίδη.

Το θερμό χειροκρότημα των παρισταμένων απέσπασε η εξ' Επταλόφου καταγόμενη ποδοσφαιρίστρια Δήμητρα Παντελιάδου και την τιμητική της διάκριση απένειμε ο κ. Παπαδάκης.

Από τα Μ.Μ.Ε. τιμήθηκαν για την προσφορά τους το Ράδιο Επιλογές και ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγεωργόπουλος (από τον κ. Δημητριάδη) και το Ράδιο Σύνορα για την αθλητική τους εκμπομπή (από τον Δήμαρχο Παιονίας κ. Γκουντενούδη).

Από τους ποδοσφαιριστές στη φετινή γιορτή τιμήθηκαν οι Ηλίας Κουραλίδης (από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Καβάλας κ. Παπαδόπουλο), Κωνσταντίνος Ντουντούκης (από τον κ. Τεβεκέλη), Σκαρλάτος Βασίλης (από τον κ. Σαρηγιαννίδη), Φερεσίδης Αναστάσιος (από τον πρώην Πρόεδρο της ΕΠΣ Κοζάνης κ. Σάββα Χρήστο), Καμπουρίδης Πασχάλης (από τον επίτιμο Γεν. Γραμματέα της ΕΠΣΚ κ. Πιπερίδη) και Πεχλιβάνης Γεώργιος (από τον Πρόεδρο του ΕΒΕ κ. Τονικίδη.

Στο τέλος παρατέθηκε δεξίωση στους προσκεκλημένους και στους τιμώμενους ενώ τυχερά από τα βασιλοπιτάκια αναδείχθηκαν έξι σωματεία που κέρδισαν μπάλες για τις ομάδες τους.

Την γιορτή παρουσίασε το μέλος της επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων της ΕΠΣΚ Χρήστος Καναρόπουλος ενώ το οπτικοακουστικό υλικό επιμελήθηκε ο Γιώργος Αντωνιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.