Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς

Δύσκολη εκτός έδρας νίκη με ανατροπή και σόου του Αγαθαγγελίδη επί του Ευρωπού
Σε ένα γήπεδο ακατάλληλο για ποδόσφαιρο και σε μία έδρα παραδοσιακά δύσκολη για όλους τους αντιπάλους ο Αλέξανδρος Κιλκίς κατάφερε να κερδίσει την φορμαρισμένη ομάδα του Ευρωπού με 1-2.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι με κυρίαρχο στοιχείο την δύναμη και τον ενθουσιασμό κατάφεραν να προηγηθούν στο 15’ όταν σε εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση η μπάλα χτύπησε σε κεφάλι αμυντικού τόσο ώστε να πάει στα δίχτυα ξεγελώντας τον τερματοφύλακα Κοπαλίδη. 

Σαφώς επηρεασμένος ο Αλέξανδρος από τον ενθουσιασμό των γηπεδούχων και την επίτευξη του γκολ δεν μπόρεσε να αντιδράσει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι φάνηκαν να μην έχουν δυνάμεις στο βαρύ τερέν και παίρνοντας συντριπτικά την κατοχή ο Αλέξανδρος δημιούργησε πολλές φάσεις για γκολ και σε αυτό βοήθησαν οι αλλαγές στο ημίχρονο που έκανε το τεχνικό τιμ. Η ισοφάριση ήρθε φυσιολογικά στο 67’ μετά από σπάσιμο της μπάλας προς τον επερχόμενο Αγαθαγγελίδη που με πλασέ έγραψε το 1-1. 

Με σχεδόν τον ίδιο τρόπο πάλι από τα δεξιά ο Βασιλειάδης σέντραρε και αφού άφησε την μπάλα με προσποίηση ο Ιωαννίδης από το ύψος του πέναλτι , πάλι ο Αγαθαγγελίδης έγραψε το 1-2.

Στο 87’ απεβλήθη με απευθείας κόκκινη κάρτα ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων για χτύπημα εκτός φάσης στον Τζεβελέκη.

Από την ομάδα του Αλέξανδρου διακρίθηκαν εκτός από τον Αγαθαγγελίδη, οι Γιαξής, Νάσης και Τζεβελέκης.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου για την αγωνιστική τους συμπεριφορά και απόδοση ιδιαίτερα στο Δεύτερο ημίχρονο και κυρίως στους Κώστα Ντουντούκη και Γιάννη Τζεβελέκη για την ευφυή και αθλητική τους συμπεριφορά όταν μάλιστα προκλήθηκαν ο μεν πρώτος από αντικείμενο που δέχθηκε από οπαδό της τοπικής ομάδας και ο δε δεύτερος Γιάννης Τζεβελέκης από χτύπημα αντίπαλου ποδοσφαιριστή.


Κυριακάτικη ...έξοδος των πιτσιρικάδων του Αλέξανδρου στον Εύοσμο.
Μια Κυριακή γεμάτη ποδόσφαιρο έζησαν οι μικροί ποδοσφαιριστές των τμημάτων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς . Συγκεκριμένα , οι Προτζούνιορ ''Τσέλσι 2010'' του Κώστα Τσακιρίδη, έδειξαν στο παιχνίδι τους ότι το ταλέντο τους είναι αδιαμφισβήτητο και παρουσίασαν ένα πολύ καλό θέαμα.

Οι προτζούνιορ ''Μάντσεστερ 2009'' του Κώστα Ντουντούκη συνέχισαν να εντυπωσιάζουν σε ένα ακόμα παιχνίδι τους, αποδίδοντας πολύ καλό για την ηλικιακή τους βαθμίδα ποδόσφαιρο.

 Οι τζούνιορ ''Ίντερ'' των Μιχάλη Αναστασιάδη και Γιάννη Ιασωνίδη πέτυχαν μια εύκολη σχετικά νίκη επί την Ακαδημίας των Αμπελοκήπων με σκορ 4-0, πετυχαίνοντας πολύ ομορφα τέρματα με πιο χαρακτηριστικο το 1ο γκολ που προήλθε μετά από συνεργασία όλων των ποδοσφαιριστών και εναλλαγή πολλών μεταβιβάσεων.

Οι Προπαίδες ''Μίλαν 2006'' των Μιχάλη Αναστασιάδη και Γιάννη Ιασωνίδη αγωνίστηκαν με την Ακαδημία της Νικόπολης και απέδειξαν τη συνεχή αγωνιστική τους βελτίωση κυρίως στην επιθετική λειτουργία και ανάπτυξη. Το τελικό 5-1 ήρθε μετά από πολύ καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο που ευχαρίστησε τον κόσμο που παρακολούθησε.


Ο Αλέξανδρος Κιλκίς ανακοινώνει την απόκτηση για την ανδρική του ομάδα του ποδοσφαιριστή Μίλτου Χαραλαμπίδη, από το Π. Αγιονέρι.


Ισοπαλία για το ΠΑΙΔΙΚΟΜε ισοπαλία και σκορ 2-2 συνέχισε το ΠΑΙΔΙΚΟ τμήμα της ΑΠ Αλέξανδρος Κιλκίς για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ παραμένοντας στην πρώτη θέση του σχετικού βαθμολογικού πίνακα με αντίπαλο τον δεύτερο FOUL Training. Σε εκτός έδρας παιχνίδι στα Διαβατά η γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ ( 9’ ) όταν και εκμεταλλεύτηκε λάθος πίσω γύρισμα στον τερματοφύλακα. 

Στο 14’ ο Τουτσίδης με φοβερό σουτ στο γάμα της αντίπαλης εστίας από το ύψος της περιοχής πέναλτι έκανε το 1-1. Από εκείνο το σημείο και μετά η ομάδα των Ελπίδων είχε το έλεγχο και δημιούργησε καλές ευκαιρίες για τέρμα κάτι το οποίο δεν έγινε και σε αντεπίθεση στο 28’ δέχτηκε γκολ. 

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου η νέα φουρνιά του Αλεξάνδρου ανέβασε στροφές και στο 41’ κέρδισε πέναλτι αφού αντίπαλος αμυντικός απέκρουσε με το χέρι πάνω στην γραμμή τέρματος την μπάλα. 

Εκτέλεσε ο Κατσάρας και 2-2 , σκορ με το οποίο έληξε και το παιχνίδι αφού οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Αλεξάνδρου δεν κατάφεραν να σκοράρουν ενώ δεν απειλήθηκαν καθόλου μέχρι την λήξη του παιχνιδιού. Επόμενο παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο , 10:30 με τον ΜΑΣ Αγχιάλου.

Σύνθεση : Σιαπκάρης , Ναλμπάντης , Ζιόυτας ( 14’ Περπερίδης ), Σοφής , Ρεμπετσιώτης , Κατσάρας , Μπατσέλι , Τουτσίδης , Σπασόπουλος , Βαφειάδης , Ζάλτος.


Ήττα για τις ΕλπίδεςΜε νέα ήττα ξεκίνησε η νέα χρόνια για την ομάδα των Ελπίδων Κιλκίς. Σε εκτός έδρας παιχνίδι στην Ν. Σάντα με τον τοπικό Ποντιακό και ενώ όλα έδειχναν ότι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι με σκοπό το θετικό αποτέλεσμα , παίζοντας απλά και οργανωμένα , ένα λάθος της άμυνας έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να ανοίξουν το σκορ στο 11’. 

Οι νεαροί των Ελπίδων δεν το έβαλαν κάτω , έκλεισαν τα ατού των γηπεδούχων και παίζοντας απλό ποδόσφαιρο ισοφάρισαν σε υποδειγματική αντεπίθεση με το Κεσίδη Α. στο 24’. Στο δεύτερο ημίχρονο η υπέροχη των πιτσιρικάδων ήταν εμφανής αλλά στο 68’ μέτρησε η εμπειρία των γηπεδούχων που έκαναν το 2-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ. 

Αναγκαστικά η ομάδα των Ελπίδων άλλαξε σχηματισμό , ανοίχτηκε και πίεσε τον αντίπαλο , κάτι όμως που δεν βγήκε και στο 77’ η γηπεδούχος σημείωσε και τρίτο τέρμα , ενώ στο 89’ ο Κουρουζίδης λίγο έλειψε να μειώσει όταν η κεφάλια του έφυγε ελάχιστα out από την συμβολή των δοκών. Επόμενο παιχνίδι αυτό με τον Ηρακλή Αργυρούπολης Στην Ευκαρπία την ερχόμενη Κυριακή , 15:00.

Σύνθεση : Ορμανίδης , Τσακιρίδης , Κωνσταντινίδης (60’ Μαργαριτόπουλος ) , Καλαϊτζης , Ανανιάδης , Μακάριος , Κεσίδης , Παπαδόπουλος ( 65’ Ζαφειρόπουλος ), Μπούνζτρα , Μπαλάσκας (77’ Τζιάνας ), Αλεξανδρίδης (79’ Κουρουζίδης


Εντυπωσίασαν οι Προπαίδες του Προπονητικού Κέντρου Κιλκίς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Εντυπωσιακές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι προ παίδες 2005 του Νομού Κιλκίς στο αντίστοιχο τουρνουά των Προπονητικών Κέντρων που έχει δημιουργήσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε όλη την Ελλάδα.

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο ΛΕΟΝΤΕΣ στη Ν. Ευκαρπία Θες/νίκης και σε αυτό συμμετείχαν οι επιλεγμένοι ποδοσφαιριστές γεν.2005 από τα προπονητικά κέντρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε Κιλκίς, Αλεξανδρούπολη, Δράμα, Κοζάνη , Κατερίνη, Λαμία, Διδυμότειχο και Θράκη.

Την αποστολή για το Ν.Κιλκίς συνόδευσε ο προπονητής Νίκος Μούρος ο οποίος είδε τους ποδοσφαιριστές του να ολοκληρώνουν αήττητοι το τουρνουά πετυχαίνοντας 4 νίκες και 3 ισοπαλίες .

Οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εντόπισαν αρκετούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές για την στελέχωση των Τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Θα ακολουθήσουν ανάλογα τουρνουά και για τα υπόλοιπα παιδιά του Προπονητικού του Κιλκίς και για τις υπόλοιπες ηλικιακές ομάδες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.