Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018

Έκοψαν την βασιλόπιτά τους οι εργαζόμενοι στο γηροκομείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Παραρτήματος Κιλκίς, του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας 
Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτά τους έκοψαν οι εργαζόμενοι του Παραρτήματος Κιλκίς (πρώην Οίκος Ευγηρίας Κιλκίς), του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας (Κ.Κ.Π.Κ.Μ.), το βράδυ της Παρασκευής 12 Ιανουαρίου 2018, σε οικογενειακό κέντρο στο Μεταλλικό Κιλκίς.

Στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας των εργαζομένων του Παραρτήματος Κιλκίς, παραβρέθηκε η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Συλβάνα Καρασαββίδου, η οποία στο σύντομο χαιρετισμό της, τόνισε πως οι εργαζόμενοι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές βρίσκονται στο πλάι των περιθαλπομένων για να τους προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

Στη συνέχεια έγινε η κοπή της βασιλόπιτας από την πρόεδρο του σωματείου Εργαζομένων του Παραρτήματος Κιλκίς κ. Ευθυμία Παρασκευαΐδου, παρουσία της προϊσταμένης του Παραρτήματος κ. Δήμητρας Μαυροφρύδου και εργαζομένων.

Στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας παραβρέθηκε επίσης και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων των Παραρτημάτων στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας (Κ.Κ.Π.Κ.Μ.) κ. Νικόλαος Γεωργιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου