Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Ο Άθλος Κιλκίς στο EUROPEAN KING OF TAE KWON DO ITF στη Θεσσαλονίκη

Δελτίο τύπου "Άθλου" Κιλκίς
Στις 15-16/12/2018 ημέρες Σάββατο και Κυριακή πραγματοποιήθηκε το KING OF ΤAE KWON DO ITF στις αθλητικές εγκαταστάσεις του κλειστού Σταδίου (Νίκος Γκάλης ) (Παλέ ντε σπορ) στην Θεσσαλονίκη υπό την αιγίδα της Α.Ο.Τ.Ε. 

Η συμμετοχή αθλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό ήταν πολύ μεγάλη γι' αυτό και η ταυτόχρονη χρήση οκτώ τερέν για την γρηγορότερη ροή αλλά και την λιγότερη ταλαιπωρία των αθλητών των σωματείων.

Η διοργάνωση αυτή ανήκει στην Α κατηγορία για το άθλημα του I.T.F. και οι αθλητές που συμμετέχουν είναι πολύ υψηλού επιπέδου.

Η συμμετοχή Ομάδων ήταν σχεδόν από όλο τον κόσμο με αποστολές να είναι ακόμα και από την μακρινή Αργεντινή.

Από τον Αθλητικό σύλλογο Άθλος Κιλκίς συμμετείχε ο αθλητής Κυριακίδης Κλεόβουλος στην κατηγορία ανδρών στα κιλά -85 όπου κατέλαβε την 5η θέση.

Ο προπονητής του συλλόγου Άθλος Κιλκίς Πουντζουκίδης Κων/νος, και ο Αρχηγός Ομάδας Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσαν ικανοποιημένοι από την εμφάνιση του αθλητή του σωματείου, που αγωνίσθηκε στο άθλημα του I.T.F. και έδειξε την ανάλογη μαχητικότητα.

Συγχαρητήρια στην διοργανώτρια αρχή αλλά και την Ομοσπονδία Α.Ο.Τ.Ε. Για την άψογη οργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.