Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

10 μετάλλια για την ΤΟΛΜΗ Κιλκίς στο 3ο προκριματικό ΕΤΑΒΕ

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
3o προκριματικό πρωτάθλημα Taekwondo WT αγωνιστικό και Poomsae όλων των ηλικιακών κατηγοριών για το 2018 διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου στις 14-15-16/12/2018.


Στόχος των προκριματικών πρωταθλημάτων από την ΕΤΑΒΕ είναι η αγωνιστική εμπειρία όλων των αθλητών-ριών και η εμπειρία όλων των αθλητών-ριών και η επάνδρωση του κλιμακίου μέσω βαθμολογίας από την κατάκτηση των μεταλλίων συνολικά.

Δικαίωμα να εισαχθούν έχουν όσοι έχουν την υψηλότερη βαθμολογία ή ισοβαθμία , πανελλήνια 1η θέση, μετάλλιο ή 5η θέση, πανευρωπαϊκό-παγκόσμιο και ολυμπιάδα. Το πρόγραμμα του κλιμακίου της ΕΤΑΒΕ είναι προπόνηση και συμμετοχή σε διεθνείς διοργανώσεις εντός και εκτός Ελλάδος.

Οι αγώνες διεξήχθησαν σε έξι τερέν με ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες, video replay, και νέους κανονισμούς διαιτησίας. Η συμμετοχή ανερχόταν στους 1200 αθλητές-ριες και οι αναμετρήσεις για τελικό σε αρκετές κατηγορίες ήταν μέχρι και 5 φορές. Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 19 αθλητές-ριες αποκομίζοντας 12 μετάλλια, 5 χρυσά, 2 αργυρά και 5 χάλκινα, μετά από νίκες.

Χρυσό μετάλλιο
Κουτσός Αριστείδης ανδρών -54 κιλά

Παπουτσής Αθανάσιος εφήβων -63 κιλά

Δαδούπης Φώτιος εφήβων -73 κιλά

Κεμεντσετσίδης Παναγιώτης εφήβων -65 κιλά

Ταξιάρχη Σοφία νεανίδων τεχνικό πουμσέ

Αργυρό μετάλλιο
Νικολαΐδης Ιωάννης παίδων -37 κιλά

Κωνσταντινίδου Μαρία νεανίδων τεχνικό πουμσέ

Χάλκινο μετάλλιο
Αναστασιάδης Σεβαστιανός ανδρών -63 κιλά

Κωνσταντινίδου Μαρία νεανίδων -68 κιλά

Χιωτέλη Μαρία τεχνικό πουμσέ

5η θέση
Ημερίδης Άγγελος εφήβων -55 κιλά

Λουκοβίτης Δημήτριος παίδων -61 κιλά

Δημητρακόπουλος Ιωάννης παίδων -61 κιλά

Σκαρλάτος Χρήστος παίδων -45 κιλά

Δεμίλογλου Θωμαή νεανίδων -55 κιλά

Μεγάλη προσπάθεια κατέβαλλαν αλλά δεν κατάφεραν να διακριθούν οι:
Κωνσταντιντίδου Θεοφιλία κορασίδων -51 κιλά

Τσαρίδου Ευγενία κορασίδων -33 κιλά

Τερζιάδης Φίλιππος παίδων -49 κιλά

Μέλη του κλιμακίου για το 2019 είναι οι:
Αναστασιάδης Σεβαστιανός, Κουτσός Αριστείδης, Παπουτσής Αθανάσιος, Δαδούπης Φώτιος, Κεμεντσετσίδης Παναγιώτης,Ταξιάρχη Σοφία.

Η συνεχής προσπάθεια που καταβάλλεται στο σύλλογο από προπονητές και αθλητές-ριες είναι σημαντική στοχεύοντας τη βελτίωση στην τεχνική κατάρτιση σε όλους τους τομείς στο άθλημα με πρώτο μέλημά μας τον χαρακτήρα και την θωράκισή τους.

Ευχαριστούμε τους γονείς για τη στήριξη στην προσπάθεια που καταβάλλεται συνολικά δηλώνουν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης και εύχονται καλή συνέχεια και πάνω απ όλα με υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.