Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Σούλης Καζαντζίδης: "Ο Μακεδονικός Αγώνας συνεχίζεται"

Δελτίο τύπου Αναστασίου (Σούλη) Καζαντζίδη
Ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, δάσκαλος Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης, ήταν παρών στις εορταστικές εκδηλώσεις στο Κιλκίς σήμερα Κυριακή για την ημέρα του Μακεδονικού Αγώνα. 

Ως επίσημος ομιλητής στη Μητρόπολη του Κιλκίς, μετά το τέλος της λειτουργίας, αναφέρθηκε στα ιστορικά γεγονότα που σημάδεψαν τον Μακεδονικό Αγώνα από το τέλος του 19ου αιώνα έως τους Βαλκανικούς Πολέμους του 1912 – 1913.

Εξύμνησε τον ήρωα των ηρώων Παύλο Μελά, του οποίου η θυσία ήταν η αφορμή για τον πανεθνικό ξεσηκωμό για την απελευθέρωση της Μακεδονίας. Επίσης έκανε αναφορά στον παππού του πρώην υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Αλέξανδρου Αβραμίδη, ο οποίος δολοφονήθηκε από τους Κομιτατζήδες στη Γευγελή.

Τέλος επεσήμανε την κατακραυγή που υπάρχει στην Ελλάδα για την συμφωνία των Πρεσπών με τα Σκόπια και κατακεραύνωσε την επιλογή της κυβέρνησης να τοποθετήσει την καθηγήτρια του ΕΚΠΑ Ιωαννίδου – η οποία έχει πει ότι είναι φαντασιώσεις των Ελλήνων ότι η Μακεδονία είναι ελληνική - στην μικτή επιστημονική επιτροπή Ελλάδας – Σκοπίων που θα μελετήσει τα βιβλία ιστορίας που διδάσκονται στις δυο χώρες και τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν σε αυτά!
Έκλεισε την ομιλία του με τη φράση :
Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ – ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.