Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2018

Μαθήματα ρομποτικής για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for Kids και Kinesis for Junior 
Οι δομές ΚΔΑΠ Kinesis for Kids και Kinesis for Junior για δεύτερη συνεχή χρονιά έχουμε εντάξει στο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα τμήματα ρομποτικής για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών. 

Μέσα από μαθήματα, ασκήσεις λογικής και απλά προγράμματα, οι μαθητές ασχολούνται με κατασκευές χρησιμοποιώντας τη ναυαρχίδα της LEGO, το πακέτο EV3. 

Οι μαθητές θα εξοικειωθούν με την έννοια της ρομποτικής, κατασκευάζοντας απλά ρομπότ στην αρχή, τα οποία θα εκτελούν τις εντολές, που θα τους δίνουν μέσα από προγράμματα, που οι ίδιοι θα φτιάχνουν, κάνοντας χρήση αισθητήρων (χρώματος, αφής, κλπ) και μοτέρ.

Οι μαθητές θα προσπαθήσουν να λύσουν με τα ρομπότ, που θα κατασκευάσουν, προβλήματα προγραμματισμού, μηχανικής, φυσικής και γεωμετρίας, αποκτώντας ενδιαφέρον για τη τεχνολογία και την επιστήμη.

Με την πάροδο των μαθημάτων, όπου θα υπάρχει εξέλιξη των μαθητών, θα προχωρήσουμε σε πιο σύνθετες αποστολές (προγράμματα και κατασκευές).

*Τα τμήματα ξεκινάνε άμεσα και είναι χωρισμένα ανά ηλικίες και μαθησιακό επίπεδο.

Έχουν διάρκεια μιάμιση ώρας και γίνονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 19:00 με 20:30 στην δομή Kinesis for Kids επί της οδού 21ης Ιουνίου 20 και κάθε Τρίτη και Πέμπτη τις ίδιες ώρες (19:00 με 20:30) στην δομή Kinesis for Junior επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου και Περικλέους γωνιά. 

Η συμμετοχή μπορείς να είναι είτε δωρεάν μέσω voucher ΕΣΠΑ, είπε με ιδία συμμετοχή, τονίζοντας πως οι τιμές είναι αρκετά "φιλικές".

Θέλουμε να τονίσουμε επίσης ότι, πιστοί στις αρχές μας και με γνώμονα την καλύτερη παροχή και ποιότητα υπηρεσιών - εκπαίδευσης για τα παιδιά μας, οι εκπαιδευτικοί - δάσκαλοι Ρομποτικής έχουν την απαρατήρητη γνώση και εκπαιδευτική επάρκεια καθώς και όλες τις αναγκαίες εκ του νόμου ανάλογες πιστοποιήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες στις γραμματείες των δομών ή στα τηλέφωνα,
2341022220 - 2341023000

Σας περιμένουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου