Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Χατζησάββας: Τι θα γίνει με την σκεπαστή στάση του 1ου ΕΠΑ.Λ. και του 1ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς

Ερώτηση Χ. Χατζησάββα
"Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Τύπο, στο κτηριακό συγκρότημα στο οποίο στεγάζεται το 1ο ΕΠΑ.Λ. καθώς και το 1ο Γενικό Λύκειο Κιλκίς, δεν υπάρχει στέγαστρο στην στάση των αστικών συγκοινωνιών, προκειμένου οι μαθητές να μην εκτίθενται στις καιρικές συνθήκες κατά την αναμονή των λεωφορείων.


Οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί εξακολουθούν να διαμαρτύρονται για την κατάσταση αυτή, καθώς δεν έχει ικανοποιηθεί το λογικό αυτό αίτημα τους μέχρι και σήμερα και παρά το γεγονός πως επετεύχθη πρόσφατα λύση μέσω δωρεάς από ιδιωτική εταιρία.

Ερωτώνται οι αρμόδιοι υπουργοί:

Πότε και με ποιες ενέργειες επιτέλους θα ικανοποιηθεί το απλό και λογικό αίτημα των μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών του 1ουΕΠΑ.Λ. και του 1ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς;"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.