Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Ολοκληρώθηκαν οι φετινές μετεγγραφές για τον Άτλαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Η διοίκηση του Άτλα Κιλκίς ολοκλήρωσε με το καλύτερο δυνατό τρόπο τις φετινές μετεγγραφές, ενισχύοντας δυναμικά το Ρόστερ του Ανδρικού τμήματος βόλεϊ, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τους παρακάτω έξη καταξιωμένους, έμπειρους παίκτες, με ήθος και χαμηλών τόνων, με πλούσιο βιογραφικό, που έρχονται να βοηθήσουν όσο γίνεται καλύτερα στην αναβάθμιση του Ανδρικού τμήματος του συλλόγου μας που αγωνίζεται στην Β΄ Εθνική κατηγορία (Περιφερειακό Εθνικό πρωτάθλημα).

Οι παίκτες οι οποίοι εντάχθηκαν στην δύναμη του συλλόγου, μετά το συμβόλαιο ενός έτους που υπέγραψαν και με δέσμευση για δεύτερο έτος, είναι οι εξής:

· Τσιγγελίδης Θοδωρής στη θέση Κεντρικού. Στην περσινή περίοδο έπαιζε στην ομάδα του Μακεδονικού.

· Τσάρας Απόστολος στη θέση Διαγωνίου. Προέρχεται από την ομάδα της ΧΑΝΘ.

· Φιλλιπίδης Τάσος στη θέση Ακραίου Προέρχεται από την ομάδα Δόξα Αγίου Παύλου.

· Κολτσιάκης Γιώργος στη θέση Ακραίου / Διαγωνίου. Με διεθνείς συμμετοχές στην Εθνική παίδων. Προέρχεται από μία μεγάλη ομάδα τον Ηρακλής Χαλκίδας .

· Σακελλαρίδης Απόστολος στη θέση του Κεντρικού. Προέρχεται από την ομάδα του Αίαντα Ευόσμου όπου και προσέφερε τις υπηρεσίες επί μία δεκαετία, και τέλος

· Με καταγωγή από το Μεταλλικό Κιλκίς, Αυγητίδης Κώστας στη θέση Libero. Παίκτης με μεγάλη εμπειρία στη θέση του Libero και με θητεία σε μεγάλες ομάδες όπως Πάοκ και Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Προέρχεται από την ομάδα Δόξα Αγίου Παύλου .

Ο πρόεδρος του Άτλα Κιλκίς Χρήστος Χειρούλης, στο δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν τους, αφού τους ευχαρίστησε για την τιμή που μας έκαναν να ενταχθούν στην δύναμη του Άτλα Κιλκίς, στην συνέχεια τους ενημέρωσε για το όραμα και τους στόχους της ομάδας και γενικότερα για την φιλοσοφία του Συλλόγου.

Τηλέφωνο Συλλόγου: 23410-29376 E-mail: atlasskra@yahoo.gr

YouTube: Atlas volley https://www.youtube.com/results?search_query=atlas+volley



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.