Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Συγχαρητήρια του Προέδρου της Βουλής στον σκηνοθέτη Γιώργο Λάνθιμο

Ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Νικόλαος Βούτσης, συνεχάρη τον σκηνοθέτη Γιώργο Λάνθιμο που κατέκτησε τον Αργυρό Λέοντα, το Μεγάλο Ειδικό Βραβείο της Επιτροπής, στο Φεστιβάλ Βενετίας, για την ταινία του “The Favourite”.

Στο συγχαρητήριο μήνυμά του, ο Πρόεδρος της Βουλής τόνισε: «Ο Γιώργος Λάνθιμος βρίσκεται εδώ και χρόνια στην πρωτοπορία των πολιτιστικών και πνευματικών δυνάμεων που δημιουργούν στη χώρα μας. 

Η νέα του επιτυχία στο Φεστιβάλ Βενετίας όπου κέρδισε το Μεγάλο Ειδικό Βραβείο της Επιτροπής για την ταινία του “The Favourite”, η οποία έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές διεθνώς, έρχεται να επισφραγίσει την έως τώρα άκρως δημιουργική του πορεία και να του δώσει νέα πνοή για ακόμα περισσότερα καινοτόμα έργα στο μέλλον. Τον συγχαίρω θερμά για την επιτυχία του».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.