Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Το 5ο Δημοτικό Σχολείο και το Kinesis γιόρτασαν την 5η Πανελλήνια Ημέρα Πολιτισμού και Αθλητισμού

Δελτίο τύπου Kinesis Gym
Σήμερα, Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου το 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς και το Kinesis γιόρτασαν μαζί την 5η Πανελλήνια Ημέρα Πολιτισμού και Αθλητισμού. Tα μέλη του Kinesis αποδέχτηκαν με χαρά την πρόσκληση του 5ου Δημοτικού, με αποτέλεσμα να διοργανώσουν από κοινού μια ξεχωριστή εκδήλωση, γεμάτη πολύ γυμναστική και χορό. 

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Δημοτικό Γήπεδο του Κιλκίς και πρωταγωνιστές δεν θα μπορούσαν να είναι άλλοι από τους μικρούς μας φίλους, δηλαδή τα παιδιά.

Την παράσταση έκλεψαν τα «παιχνίδια στίβου και δρομικού χαρακτήρα», τα οποία ανέλαβε σε συνεργασία με τους δασκάλους ο εξαίρετος γυμναστής του γυμναστηρίου μας Kinesis Gym και των δομών ΚΔΑΠ Kinesis for Kids και Kinesis for Junior, Φίλιππος Μισαηλίδης, ενώ το κλείσιμο του συγκεκριμένου event θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «ένα ατελείωτο Zumba Party», το οποίο πραγματοποιήθηκε από τη διεθνούς αναγνωρισμένη Zumba for Kids and Junior Instructor, Χριστίνα Παπαδοπούλου, η οποία αποτελεί μέρος του εκπαιδευτικού δυναμικού του γυμναστηρίου Kinesis-Gym, αλλά και των αντίστοιχων δομών ΚΔΑΠ του.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διευθύντρια, Αφροδίτη Ντίνου, καθώς και όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό του 5ου Δημοτικού Σχολείου για την υπέροχη πρωτοβουλία, καθώς και για την τιμή της πρόσκλησης που μας έκαναν, ως Kinesis, να παραβρεθούμε στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.