Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Το Wallball σας χτυπάει... τον Κιλκισιώτικο τοίχο

Ανακοίνωση Kinesis Gym Kilkis
Το KINESIS σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα με την στήριξη τον ομοσπονδιών ISDO &EOA το Wallball 
Το συναρπαστικό άθλημα του «Wallball – Handball»ξεκινάει την πορεία γνωριμίας του με την Ελληνική Αθλητική και Φίλαθλη Κοινότητα, από το Κιλκίς και το Φεστιβάλ «Κερνάμε Κιλκίς».

Το σπορ που αναπτύχθηκε και αγαπήθηκε μέσα στις σύγχρονες πόλεις με τον λιγοστό ελεύθερο χώρο αλλά και με τους περιορισμούς των πολιτών σε χρόνο και πόρους προσφέρει συγκινήσεις στην αγωνιστική του μορφή αλλά και μια πλήρη γύμναση κατά την εξάσκηση του. 

Ένας οποιοσδήποτε τοίχος, ένα μπαλάκι….το χέρι μας και ίσως ένας αντίπαλος, ή δύο και ένας συμπαίκτης στο διπλό, εάν θέλουμε να διαγωνιστούμε, είναι αρκετά για άσκηση και ψυχαγωγία. 

Θα χαρούμε να σας δούμε και να σας δείξουμε τον απλό τρόπο που παίζεται και τους εύκολους κανόνες του αθλήματος την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου στον εξωτερικό τοίχο του Δ.Α.Κ. Κιλκίς από τις 12:00 το μεσημέρι. 

Τη διδασκαλία και επίδειξη θα κάνει ο προπονητής της Εθνικής μας Ομάδας (ναι,υπάρχει και τέτοια) γυμναστής Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Θα ακολουθήσει Τουρνουά μικρών αθλητών (για αγόρια και κορίτσια) και Τουρνουά Ενηλίκων με έπαθλα και αναμνηστικά για όλους τους συμμετέχοντες. 

Θα χαρούμε να έρθετε να παίξετε μαζί μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.