Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Με κρατικό δίπλωμα Tae Kwon Do I.T.F. πλέον, ο δικός μας Κώστας Πουντζουκίδης

Δελτίο τύπου
ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018 και ώρα 11.00 στην αίθουσα ΑΩΟΣ του ξενοδοχείου Stanley στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση απονομής των διπλωματών προπονητών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Αθλητικής Ομοσπονδίας Tae Kwon do Ελλάδος (Α.Ο.Τ.Ε.).

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τους δυο φορείς με σκοπό την απονομή των αναγνωρισμένων κρατικών διπλωματών προπονητών Tae Kwon Do I.T.F. στους προπονητές που παρακολούθησαν την σχολή προπονητών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού την προηγούμενη χρονιά.

Στην σχολή αυτή συμμετείχε και ο ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ με τον προπονητή του Κωνσταντίνο Πουντζουκίδη, ο οποίος παρακολούθησε την σχολή και παρέλαβε το κρατικό δίπλωμα προπονητού από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Αναστάσιο Βαλασιάδη. 

Ο Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης μετά το πέρας της εκδήλωσης δήλωσε ότι οι προπονητές πρέπει συνεχώς να ανανεώνουν τις γνώσεις τους και τις προπονητικές μεθόδους που ακολουθούν στους αθλητές τους, παρακολουθώντας τις εξελίξεις,  πόσω μάλλον μέσα από μια σχολή προπονητών που έγινε υπό την εποπτεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού του μοναδικού επισήμου φορέα του κράτους να δίνει σε αυτό το δίπλωμα την βαρύτητα, την ευθύνη αλλά και την υπερηφάνεια της κρατικής αναγνώρισης σε όλους τους προπονητές που την παρακολούθησαν.

Ευχαριστούμε την Ομοσπονδία (Α.Ο.Τ.Ε.) για την πρωτοβουλία αυτή.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.