Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

Διακοπή υδροδότησης σε οδούς του Κιλκίς

Ενημερώνονται οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς που κατοικούν στις οδούς Γ. Καπέτα (μετά τη διασταύρωση με την οδό Κύπρου με κατεύθυνση την αστυνομία), Ελλησπόντου, Στρωμνίτσης (από Γ. Καπέτα μέχρι Ν. Παναγιώτου), Δημάδη, Μεσημβρίας (από Γ. Καπέτα μέχρι Ν. Παναγιώτου), Μ. Ταμπάκη (από Γ. Καπέτα μέχρι Παπαθεοφίλου), Φιλιππουπόλεως (από Γ. Καπέτα μέχρι Παπαθεοφίλου), Ανατολικής Ρωμυλίας (από Γ. Καπέτα μέχρι Παπαθεοφίλου), Ροδόπης (από Γ. Καπέτα μέχρι Παπαθεοφίλου), Αμπέλων (από Γ. Καπέτα μέχρι Παπαθεοφίλου), Γ. Σεφέρη (από Γ. Καπέτα μέχρι Ν. Παναγιώτου), Ποσειδώνος (από Δημάδη μέχρι Ν. Παναγιώτου), καθώς και στο δρόμο προς Ποταμιά από Αμπέλων μέχρι το τέλος του δικτύου, ότι τη Δευτέρα 06 Αυγούστου 2018 θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης λόγω σύνδεσης νέου δίκτυο ύδρευσης με το υφιστάμενο επί της οδού Γ. Καπέτα.

Οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν μεταξύ των ωρών 8:30πμ έως 14:30 μμ.

Ενημερώνονται επίσης οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς που κατοικούν μεταξύ των οδών Αθηνών, Αριστείδου, Αριστοτέλους και της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου (μεταξύ Περικλέους και Βυζαντίου), καθώς και στις αντίστοιχες περιοχές επέκτασης νότια της Μ. Αλεξάνδρου, ότι τη Δευτέρα 06 Αυγούστου 2018 θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης λόγω ακύρωσης του παλαιού δικτύου επί της οδού Αριστείδου.

Οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν μεταξύ των ωρών 8:30πμ έως 14:30 μμ.

Σε περίπτωση κακοκαιρίας δεν θα πραγματοποιηθούν εργασίες και θα μετατεθούν για την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Ζητούμε την κατανόηση των καταναλωτών για την ταλαιπωρία που υφίστανται.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.