Σάββατο, 4 Αυγούστου 2018

Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για Εθελοντές Πυροσβέστες

Ανακοίνωση Πανελλήνιας Ένωσης Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος
Με αφορμή τα δεκάδες τηλεφωνήματα και μηνύματα που λαμβάνουμε από συμπολίτες μας, από όλη την Ελλάδα, από την ημέρα που ξέσπασε η φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, ζητώντας να ενημερωθούν για το πώς μπορούν να γίνουν Εθελοντές Πυροσβέστες ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι:

1. Αναλυτικές πληροφορίες για την διαδικασία κατάταξης στο Πυροσβεστικό Σώμα ως Εθελοντής Πυροσβέστης μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Ένωσής μας www.vfu.gr στην ενότητα «Συχνές Ερωτήσεις» που βρίσκεται στην κεντρική σελίδα.

2. Για την υποβολή της αίτησης και των δικαιολογητικών θα πρέπει να απευθύνεστε στις Επαγγελματικές και Εθελοντικές Υπηρεσίες του Πυροσβεστικού Σώματος σε όλη την Ελλάδα μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2018.

3. Η ιδιότητα του Εθελοντή Πυροσβέστη είναι άμισθη, επιφέρει υποχρεώσεις, ευθύνες και δεσμεύσεις, και απαιτεί την αφιέρωση από τον προσωπικό χρόνο τουλάχιστον τριών οκταώρων κάθε μήνα για εκτέλεση βάρδιας στον Πυροσβεστικό Σταθμό ή στο Κλιμάκιο όπου θα ενταχθείτε.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά, όλους όσοι επικοινώνησαν μαζί μας αυτό το διάστημα, εκφράζοντας την συμπαράστασή τους τόσο προς τους Επαγγελματίες και Εθελοντές Πυροσβέστες όσο και προς τους κατοίκους της πληγείσας περιοχής, καθώς και όλους όσοι μας εξέφρασαν την επιθυμία τους να βοηθήσουν στην επιχείρηση κατάσβεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου