Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Εξοικονομώ κατ’ Οίκον II: Εγκρίθηκαν οι πρώτες αιτήσεις

Την υπαγωγή των πρώτων 13.502 αιτήσεων στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον ΙΙ» ενέκρινε η αρμόδια Επενδυτική Επιτροπή που συνεδρίασε σήμερα.

Με αυτό το δεδομένο οι δικαιούχοι μπορούν από αύριο το πρωί να ξεκινήσουν με ασφάλεια τα έργα που προγραμματίζουν.

Ο συνολικός επιλέξιμος προϋπολογισμός παρεμβάσεων για το συγκεκριμένο αριθμό υπαγωγών αντιστοιχεί σε 190,17 εκατ. ευρώ (δημόσια δαπάνη 122,97 εκατ. ευρώ), που σημαίνει ότι ξεκινά να διοχετεύεται στην αγορά ένα σημαντικό ποσό για την ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών.

Όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, η συντριπτική πλειοψηφία των υπαγωγών αφορά τα χαμηλότερα εισοδήματα, καθώς επίσης και κατοικίες χαμηλής ενεργειακής κατηγορίας.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και νέες υπαγωγές.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.