Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018

Η παιδική ταινία “Επιχείρηση Μαμά”, στο Θερινό Σινεμά Κιλκίς


Στις 12 και 13 Ιουλίου 2018 στον Δημοτικό θερινό κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός”, θα παρακολουθήσουμε την παιδική ταινία “Επιχείρηση Μαμά” από την Σουηδία και τη Δανία.

Σκηνοθεσία: Esben Toft Jacobsen

Σενάριο: Esben Toft Jacobsen,Jannik Tai Mosholt

Χώρα: Σουηδία ,Δανία

Διάρκεια :80'

Έτος :2014

Είδος ταινίας: Κινούμενα σχέδια

Βραβεία: Βραβευμένο σε τέσσερα διεθνή Φεστιβάλ Κινουμένων σχεδίων

To «Επιχείρηση: Μαμά!» είναι μια ιστορία για το τι σημαίνει να επιδιώκεις το αδύνατο. Μια ιστορία για ένα μικρό κούνελο, που αποφασίζει να αγωνιστεί ενάντια στην πιο ισχυρή δύναμη.


Στην πορεία, θα μάθει όλο και περισσότερα πράγματα για τη ζωή. Ο Γιόχαν είναι ένας μικρός κούνελος που ζει ευτυχισμένος με την οικογένειά του, στη μακρινή Κουνελοχώρα.

Όταν η μητέρα του θα χαθεί ξαφνικά, ο Γιόχαν θα αποφασίσει να ξεκινήσει ένα περιπετειώδες και δύσκολο ταξίδι για να την φέρει πίσω. Στη διαδρομή, θα συναντήσει παράξενα πλάσματα, αξιολάτρευτους συμμάχους και τρομερές δυσκολίες, μέχρι να φτάσει στο Βασίλειο του πιο ισχυρού αντίπαλου του: του Βασιλιά του Φτερού!

FLIX.gr
Φιλμ κινουμένων σχεδίων με καταγωγή από τη Δανία, επηρεασμένο από τους μαγικούς κόσμους της Αστριντ Λίντγκρεν (συγγραφέα του αγαπημένου «Πίπη Φακιδομύτη»), του περίφημου Ιαπωνικού Studio Ghibli, της Ελληνικής Μυθολογίας (Ορφέας και Ευρυδίκη) και των Σκανδιναβικών Μύθων.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου