Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Έκκληση Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης

Ανακοίνωση Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού  Κιλκίς 
Οι πληγέντες συμπολίτες μας της Αττικής χρειάζονται τη βοήθειά μας. Οι συνάνθρωποί μας τούτη την ώρα στερούνται ακόμη και τα στοιχειώδη για την επιβίωσή τους.

Η Ομάδα Εθελοντών Aνάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς σε μια προσπάθεια συνδρομής στην ανακούφιση των πυροπαθών του νομού Αττικής, απευθύνει κάλεσμα προς τους συμπολίτες μας, να προσφέρουν τρόφιμα φαρμακευτικό υλικό και είδη πρώτης ανάγκης.

Η συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης θα λάβει χώρα στα Γραφεία του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς Τσιρογιάννη 16.

Ήδη η δράση συλλογής ξεκίνησε από τη πρώτη στιγμή της πρωτοφανούς τραγωδίας και θα συνεχισθεί όσο χρειασθεί. 

Είναι πολύ σημαντικό αυτές τις δύσκολες ώρες της ανείπωτης τραγωδίας να βρεθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας, να τους αγκαλιάσουμε και να προσφέρουμε έμπρακτα τη στήριξη μας. Μπορεί να μας χωρίζουν χιλιόμετρα αλλά το μυαλό και η ψυχή μας είναι μαζί τους. 

Οι ώρες λειτουργίας ειναι 10.00 πμ έως και 14:00 μμ και 16:00 έως 21:00 καθημερινά. Τα τηλ επικοινωνίας ειναι 2341025338 και 6977724524 κ. Κουρουζίδου Χριστίνα.

Ενημερωτικά αναφέρουμε ότι υπάρχει ιδιαιτέρως αυξημένη ανάγκη φακούς, φωτιστικά με μπαταρία, ρεσώ, τρόφιμα στερεά μακράς διάρκειας, υπνόσακους, φάρμακα, σερβιέτες, σε νερά, γάλατα μακράς διαρκείας, πάνες, μωρομάντηλα είδη προσωπικής υγιεινής, ατομικούς χυμούς, κονσέρβες ψάρια κρέας φασόλια ντολμαδάκια, παξιμάδια, μπισκότα, κρουασάν, μπάρες δημητριακών καθώς και γάζες, επιδέσμους βαμβάκια depon, αντιβιοτικές κρέμες για εγκαύματα, betadine, Fucidin, pulvo.

Οι ενεργοί πολίτες θα κάνουν πάντα τη διαφορά σε ένα κράτος απών και θα δείχνουν έμπρακτα τη βοήθειά τους, προς τους πληγέντες συνανθρώπους μας.

Ο Θεός να δώσει δύναμη στις οικογένειες των θυμάτων, αλλά και στους πυροσβέστες, εθελοντές που με δύναμη ψυχής, ηρωισμό και αυταπάρνηση δίνουν τον άνισο αγώνα με την ανεύρεση αγνοουμένων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.