Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018

Τα νέα του Αθλητικού Κέντρου Alexandros Sport Center (10/7/2018)

Δελτίο τύπου Αθλητικού Κέντρου Alexandros Sport Center
Ακαδημίες στίβου στον «Αλέξανδρο» γιατί πρέπει να εμπιστευτούμε τα παιδιά μας σε «καλά χέρια» τα οποία θα χαράξουν εκτός από σώμα και την ψυχή τους και σε συνεργασία με την οικογένεια και το σχολείο, θα διαμορφώσουν το χαρακτήρα τους.
Γονείς δώστε την ευκαιρία στο παιδί σας, έστω και για λίγο, να γνωρίσει και κάτι άλλο. Μπορεί να βρει αυτό που θέλει στον στίβο , αυτό για το οποίο είναι γεννημένο. 

Γιατί στον «Αλέξανδρο» με το καλύτερο προπονητικό επιτελείο μπορούμε να «δούμε» τα παιδιά με τα ξεχωριστά αθλητικά προσόντα, που στη συνέχεια θα θελήσουν να κάνουν Πρωταθλητισμό.

Προσφέρετε στο παιδί σας μια δυνατότητα αθλητικής εξωσχολικής δραστηριότητας και αναζητήστε μας . Στον «Αλέξανδρο» με εξειδικευμένο προπονητικό προσωπικό μπορούμε να δείξουμε στο παιδί σας τη χαρά που προσφέρει η ενασχόληση με τον κλασσικό αθλητισμό. Ελάτε να μας γνωρίσετε
Ανανεωμένος παιδότοπος

Σας περιμένουμε κάθε μέρα στον ανανεωμένο μας παιδότοπο στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Alexandros Sport Center. Δύο ολοκαίνουργια και σύγχρονα φουσκωτά μόλις κατέφθασαν στον χώρο μας για να χαρίσουν στιγμές διασκέδασης και ψυχαγωγίας στα μικρότερα αλλά και μεγαλύτερα παιδιά. 

Επιπλέον, παρέχεται πίστα Καρτ που έχει κλέψει τις καρδιές των παιδιών, τραμπολίνο αλλά και junior παιδότοπος για όμορφες στιγμές με ασφάλεια και επίβλεψη για τους μικρούς μας φίλους.

Ξέγνοιαστες στιγμές εξασφαλίζουμε και για τους γονείς, που μπορούν να καθίσουν στον χώρο μας έχοντας πληθώρα επιλογών από ποτά, αναψυκτικά, φαγητό μέχρι και προβολή αγώνων MOUNTIAL για τους μπαμπάδες της παρέας!

Σας περιμένουμε με χαρά να γνωρίσετε τον ανανεωμένο μας χώρο!

Ευχαριστήριο ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος –Αλέξανδρος
‘’Οι αιτήσεις έληξαν και εμείς νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε εγκάρδια κάθε γονέα, κάθε παιδί για την εμπιστοσύνη, υποστήριξη και προτίμηση που μας δείχνουν για ακόμα μια χρονιά. 

Η προσέλευση ακόμα περισσότερων παιδιών γέννησε την ανάγκη να μεγαλώσει η οικογένεια των δομών ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος -Αλέξανδρος με τη δημιουργία 6ης Δομής που θα είναι σύντομα κοντά σας!

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε και φέτος το ποιοτικό έργο μας θέτοντας στο επίκεντρο το παιδί και την ολόπλευρη ανάπτυξη του! Η φετινή χρονιά μας βρίσκει με νέες δράσεις, εξειδικευμένο προσωπικό, επιστημονική γνώση, περίσσεια όρεξη και ενθουσιασμό αλλά και εκπλήξεις που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ευχαριστούμε όλους εσάς, αλλά και το προσωπικό μας που έδωσε τον καλύτερο του εαυτό για τα παιδιά μας και ήταν στο πλάι σας κατά τη διάρκεια των αιτήσεων και θα σας υποστηρίξει και πάλι το διάστημα των ενστάσεων.
Κολυμβητική Παιδεία

Η κολυμβητική Παιδεία είναι μια βασική προϋπόθεση για την επίτευξη των μαθησιακών σκοπών του αθλήματος. 

Η ποιότητα των εγκαταστάσεων καθώς και η κατάρτιση των εκπαιδευτών επίσης δυο αδιαμφισβήτητες παράμετροι. 

Συνεχίζουμε να υπηρετούμε το άθλημα με τις χρησιμότερες προσαρμογές και οφέλη έχοντας πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και της αγάπης μας το ΠΑΙΔΙ.

Η κολύμβηση είναι το μοναδικό άθλημα που γυμνάζει ολόκληρο το σώμα και οι κολυμβητές έχουν ανεπτυγμένη νευρομυική συναρμογή. Επίσης συνιστάται από ειδικούς ως μέτρο πρόληψης και θεραπείας πολλών ασθενειών.

Ήδη στον Αλέξανδρο έχει δημιουργηθεί η πρώτη ‘’φουρνιά’’ αγωνιστικών τμημάτων που συμμετέχουν με επιτυχία σε κολυμβητικούς αγώνες και στα τέσσερα στυλ της κολύμβησης ελεύθερο, ύπτιο, πρόσθιο και πεταλούδα.
Στον Αλέξανδρο βέβαια λειτουργούν και τμήματα αρχαρίων μικρών παιδιών, τα ‘’παπάκια’’ της μικρής πισίνας όπου οι μικροί αθλητές βιώνουν τα πρώτα βήματα εκμάθησης της κολύμβησης (αναπνοές, κινήσεις ποδιών κτλ). 

Τα μαθήματα εξελίσσουν τα παιδιά και σταδιακά αυτά εντάσσονται στα ‘’Δελφίνια’’ της μεγάλης πισίνας όπου διδάσκονται με μεγαλύτερη εξειδίκευση τα μυστικά της κολύμβησης.

Ακόμη, υπάρχει και το τμήμα βρεφικής κολύμβησης από 6 μηνών έως 4 ετών, είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να περάσετε ψυχαγωγικό χρόνο με το παιδί σας, αλλά και να το βοηθήσετε να αναπτύξει τις βασικές κολυμβητικές του ικανότητες με τη μορφή παιχνιδιού.

Βέβαια με μεγάλη επιτυχία λειτουργούν και τα τμήματα ενηλίκων γι’ αυτούς που...ποτέ δεν είναι αργά αλλά και το Aqua Aerobic μια σύγχρονη μορφή άσκησης που έχει μόνο πλεονεκτήματα.

Τα μαθήματα συνεχίζονται απρόσκοπτα σε κλειστά ολιγομελή τμήματα στην θερμαινόμενη πισίνα του Αθλητικού Κέντρου Αλέξανδρος ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου