Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Στη Θεσσαλονίκη ο 4ος γύρος του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Supermoto S1

Στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (14 και 15 Ιουλίου) ο 4ος γύρος του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Supermoto S1, με την υποστήριξη της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης – Αντιπεριφέρειας Αθλητισμού Κεντρικής Μακεδονίας και του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Τον αγώνα ανέλαβε να διοργανώσει η Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΑΜΟΤΟΕ) με την συνεργασία των λεσχών ΛΕ.Ν.Ο.Ε, ΛΕ.ΜΟ.ΘΕ. και Μ.Ο.Θ.

Οι σημαντικότεροι Ευρωπαίοι οδηγοί θα προσφέρουν άφθονο θέαμα συμμετέχοντας στον 4ο από τους 6 αγώνες του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος S1, ενώ παράλληλα θα γίνει και αγώνας του βαλκανικού πρωταθλήματος με πολλές ελληνικές συμμετοχές.

Οι λάτρεις της μοτοσυκλέτας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τους «μάγους» της πλαγιολίσθησης με δύο τροχούς, στην πίστα καρτ DRIVE PARK, στο Νέο Ρύσιο.

Η υψηλών προδιαγραφών πίστα που βρίσκεται στο 15ο χλμ Θεσσαλονίκης – Νέας  Μηχανιώνας θα διαμορφωθεί ειδικά για τους αγώνες supermoto με προσθήκη χωμάτινης διαδρομής ανεβάζοντας σημαντικά τον βαθμό δυσκολίας αλλά και το θέαμα κατά την διάρκεια των αναμετρήσεων.

Τα ελεύθερα και χρονομετρημένα δοκιμαστικά του Σαββάτου θα ξεκινήσουν στις 11.00 πμ και θα ολοκληρωθούν στις 16.10 μμ.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής θα ξεκινήσει με warm up στις 9.30 πμ και θα ολοκληρωθεί με τον τελευταίο αγώνα στις 15.30 μμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.