Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2018

Συνάντηση φορέων στο Πολύκαστρο για το πρόγραμμα LEADER

Την Τρίτη 5 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε δημόσια ενημερωτική συνάντηση για την πρώτη προκήρυξη του προγράμματος LEADER/CLLD στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας στο Πολύκαστρο.

Τα στελέχη της Αναπτυξιακής Κιλκίς, ο κ. Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και η κ. Ρένα Διαμαντίδου, ενημέρωσαν τους ενδιαφερόμενους για τις προϋποθέσεις συμμετοχής τους στο πρόγραμμα το οποίο αφορά Ο.Τ.Α. και γενικά τους φορείς δημοσίου χαρακτήρα όπως οι σύλλογοι, για έργα - δράσεις στους τομείς των υπηρεσιών, των υποδομών, του πολιτισμού, του αθλητισμού, του περιβάλλοντος, με δωρεάν χρηματοδότηση έως και 100%.

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης δόθηκαν αναλυτικές πληροφορίες γύρω από την διαδικασία ένταξης στο εν λόγω πρόγραμμα καθώς και κίνητρα για την ενεργοποίηση του τοπικού πληθυσμού προς την κατεύθυνση του σχεδιασμού και της επιλογής του τρόπου ανάπτυξης τους.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Χρήστος Γκουντενούδης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Θέμης Ανθρακίδης, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Γιώργος Φράγκος, Ελένη Δούμου και Θόδωρος Απουσίδης, η περιφερειακή σύμβουλος κ. Μιχαλία Καραμισάκη, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Πολυκάστρου κ. Παναγιώτης Γκατίδης, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Γουμένισσας κ. Αθανάσιος Τραχανίδης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων του Δήμου Παιονίας καθώς και δημότες.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου