Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Την Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι του ΟΤΕ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ Κιλκίς 
Για μια ακόμη χρονιά το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ Κιλκίς γιόρτασε την Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος συμμετέχοντας στη δράση του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς, δωρεάν διανομής σπόρων του Πελίτι. 

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε το Σάββατο 2 Ιουνίου το πρωί στην Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς προκειμένου να προμηθευτεί σπόρους μη γενετικά τροποποιημένους. 

Το Πελίτι είναι μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρία που ασχολείται με τη συλλογή, διατήρηση, διάδοση και διάσωση των παραδοσιακών ποικιλιών. Το Πελίτι κάθε χρόνο διανέμει δωρεάν σπόρους σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες καλλιεργητές. 

Μέσα από το διαδικτυακό τόπο του μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν τις απαραίτητες πληροφορίες. 

Η 5η Ιουνίου έχε καθιερωθεί από τα Ηνωμένα Έθνη ως Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και φέτος ήταν αφιερωμένη στην καταστροφική για τη γη χρήση του πλαστικού. 

Είναι μια ημέρα που μας θυμίζει τα μείζονος σημασίας περιβαλλοντικά προβλήματα και την ευθύνη που έχουμε όλοι, καθώς και την ανάγκη να ευαισθητοποιηθούμε και να συνεργαστούμε για την προστασία και το μέλλον του πλανήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.